i7-620 Sisteme yükseltme önerisi

ysf_ylc

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba! Görselde paylaşmış olduğum gibi masaüstü bir PC'm var. PC'de Minecraft açınca bile kasıyor. Öyle bir PC. Bu PC adam edilir mi? Edilirse nasıl edilir? Neleri değiştirmem gerek?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-05 200619.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-05 200619.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-07-05 200659.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-05 200659.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2024-07-05 200732.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-05 200732.png
    8 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-07-05 201031.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-05 201031.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar merhaba! Görselde paylaşmış olduğum gibi masaüstü bir PC'm var. PC'de Minecraft açınca bile kasıyor. Öyle bir PC. Bu PC adam edilir mi? Edilirse nasıl edilir? Neleri değiştirmem gerek?

Hocam bilgisayar adam edilecek gibi değil. Yeni bilgisayar almanız daha iyi olur.

Bütçe düşük ise H61 anakart ve i7-3770 alınarak halledilebilir tabii ki bir de 8 GB RAM. Ayrıca ekran kartın ne?

Amd'nin eski Hd serisi ekran kartlarından birisini alıp tak. Sistemde ekran kartı yok.

Bütçe düşük ise H61 anakart ve i7-3770 alınarak halledilebilir tabii ki bir de 8 GB RAM. Ayrıca ekran kartın ne?
Bu yükseltme değil. Sıfırdan sistem diziyorsun.

Maalesef hocam sizi götürebilecek bir durum değil. Bütçe hiç yoksa ram yükseltip bide GT 730 alıp devam.

AMD'nin eski HD serisi ekran kartlarından birisini alıp tak. Sistemde ekran kartı yok.

Bu yükseltme değil. Sıfırdan sistem diziyorsun.

Sıfırdan dizsem SSD, Power Supply, kasa gibi şeyleri de yazardım. En minimal şekilde benim dediğim gibi yükseltilebilir. Arkadaş bütçeyi söylese daha rahat anlatabilirim.

Hocam bilgisayar adam edilecek gibi değil. Yeni bilgisayar almanız daha iyi olur.
Teşekkürler.

Maalesef hocam sizi götürebilecek bir durum değil. Bütçe hiç yoksa ram yükseltip bide GT 730 alıp devam.
Teşekkürler.

Sıfırdan dizsem SSD, Power Supply, kasa gibi şeyleri de yazardım. En minimal şekilde benim dediğim gibi yükseltilebilir. Arkadaş bütçeyi söylese daha rahat anlatabilirim.
Bütçe max 3-4k

Ya da direkt max 10k bütçe ile sıfırdan kasa da dizebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı