Rehberimdeki ayarlarla oynayabilirsiniz oyunu.Sistem bilgilerim yukarıda. Laptop kullanıyorum bu arada.
Hocam The Witcher 3 için ince ayarlarınız var mı ?Rehberimdeki ayarlarla oynayabilirsiniz oyunu.
Resimler bana aittir. Görüntü olarakta gayet hoş gözüküyor. Ben 27-35 FPS ortalamalarla oyunda 200 saatten fazla takıldım.Rehber: Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları
Öncelikle herkese merhaba. Uzun bir zamandır bu rehberi hazırlamak istiyordum. Forumdaki birçok kişide RDR2 detaylı grafik ayarları rehberi hazırlamam gerektiğini dile getirmişti. Bu rehberi hazırlamamdaki en büyük sebep düşük seviyeli bir sistemle bile oyunu gayet iyi seviyede oynayabilmiş...www.technopat.net
1 hafta önce sorsaydınız oyundan bakıp size direkt söyleyebilirdimHocam The Witcher 3 için ince ayarlarınız var mı ?
Hayla Burdaysanız bir şey sormak istiyorumRehberimdeki ayarlarla oynayabilirsiniz oyunu.
Resimler bana aittir. Görüntü olarakta gayet hoş gözüküyor. Ben 27-35 FPS ortalamalarla oyunda 200 saatten fazla takıldım.Rehber: Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları
Öncelikle herkese merhaba. Uzun bir zamandır bu rehberi hazırlamak istiyordum. Forumdaki birçok kişide RDR2 detaylı grafik ayarları rehberi hazırlamam gerektiğini dile getirmişti. Bu rehberi hazırlamamdaki en büyük sebep düşük seviyeli bir sistemle bile oyunu gayet iyi seviyede oynayabilmiş...www.technopat.net
Düzenleme:
İşlemciniz U nesil olduğu için performanstan ziyade enerji tasarrufuna odaklanıyor. İşlemciniz oyun için pek elverişli değil.
buyurun buradayımHayla Burdaysanız birşey sormak istiyorum
@Gordrhain
Hayır yok. Oyunun hikayesinden ötürü o tarz konulara girilmiyor.@Gordrhain RDR 2 de Ayıp İçerikler Var Mı
Rica ederim hocam oyunun tadını çıkarınÇOK SAĞOLUN ŞİMDİ İNDİRİYORUM @Gordrhain
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.