E eqlance Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 İşlemci APU ise ekran kartını başka PC'ye aktaracağım. Yardımcı olur musunuz?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #11 eqlance dedi: Oyun oynamıyorum. Sadece internete girmek, Excel kullanmak ve yazıcıdan çıktı almaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat yeter. Artı 0 Eksi
eqlance dedi: Oyun oynamıyorum. Sadece internete girmek, Excel kullanmak ve yazıcıdan çıktı almaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat yeter.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 1 Şubat 2021 #12 eqlance dedi: Oyun oynamıyorum sadece internete girmek Excel kullanmak ve yazıcıdan çıktı almaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazlasıyla yeter. Neredeyse ekran kartına gerek yok. Artı 0 Eksi
eqlance dedi: Oyun oynamıyorum sadece internete girmek Excel kullanmak ve yazıcıdan çıktı almaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazlasıyla yeter. Neredeyse ekran kartına gerek yok.
KS KS E eqlance Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 Ayrı olarak 1050 Ti ekran kartı var içerisinde. Şu an görüntüyü o veriyor. Herkese çok teşekkür ettim arkadaşlar gününüz güzel geçsin. Artı 0 Eksi
Ayrı olarak 1050 Ti ekran kartı var içerisinde. Şu an görüntüyü o veriyor. Herkese çok teşekkür ettim arkadaşlar gününüz güzel geçsin.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 1 Şubat 2021 #14 eqlance dedi: Ayrı olarak 1050 Ti ekran kartı var içerisinde. Şu an görüntüyü o veriyor. Genişletmek için tıkla... Orta seviye oyun işini de görür o zaman. Ekran kartı o sisteme lazım değil aslında. UHD çok fazla iş görür. Artı 0 Eksi
eqlance dedi: Ayrı olarak 1050 Ti ekran kartı var içerisinde. Şu an görüntüyü o veriyor. Genişletmek için tıkla... Orta seviye oyun işini de görür o zaman. Ekran kartı o sisteme lazım değil aslında. UHD çok fazla iş görür.