m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 2 Mayıs 2022 #1 Bu ayarı bazı kesim açık kalmasını söylüyor bazıları ise kapalı hangisi performans için iyi olur?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.028 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 m47 dedi: Bu ayarı bazı kesim açık kalmasını söylüyor bazıları ise kapalı hangisi performans için iyi olur? Eki Görüntüle 1376228 Genişletmek için tıkla... Amacınıza göre kullanmanız mantıklı olur. Ama Stok haliyle açık veya kapalı pek fark etmez. Ben yine de kapalı öneriyorum.
m47 dedi: Bu ayarı bazı kesim açık kalmasını söylüyor bazıları ise kapalı hangisi performans için iyi olur? Eki Görüntüle 1376228 Genişletmek için tıkla... Amacınıza göre kullanmanız mantıklı olur. Ama Stok haliyle açık veya kapalı pek fark etmez. Ben yine de kapalı öneriyorum.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 2 Mayıs 2022 #3 erengore dedi: Amacınıza göre kullanmanız mantıklı olur. Ama Stok haliyle açık veya kapalı pek fark etmez. Ben yine de kapalı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... IccMax ayarı nedir? Ne işe yarıyor.
erengore dedi: Amacınıza göre kullanmanız mantıklı olur. Ama Stok haliyle açık veya kapalı pek fark etmez. Ben yine de kapalı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... IccMax ayarı nedir? Ne işe yarıyor.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.028 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 m47 dedi: IccMax ayarı nedir? Ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Birimden geçmesine izin verilen en yüksek akımdır. Maksimize etmekte bir sakınca yoktur.
m47 dedi: IccMax ayarı nedir? Ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Birimden geçmesine izin verilen en yüksek akımdır. Maksimize etmekte bir sakınca yoktur.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 2 Mayıs 2022 #5 erengore dedi: Birimden geçmesine izin verilen en yüksek akımdır. Maksimize etmekte bir sakınca yoktur. Genişletmek için tıkla... Rehberinizde gördüm Speed Shift-epp kapalıydı açıp 0'a çektim bir problem olmaz herhalde.
erengore dedi: Birimden geçmesine izin verilen en yüksek akımdır. Maksimize etmekte bir sakınca yoktur. Genişletmek için tıkla... Rehberinizde gördüm Speed Shift-epp kapalıydı açıp 0'a çektim bir problem olmaz herhalde.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.028 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #6 m47 dedi: Rehberinizde gördüm Speed Shift-epp kapalıydı açıp 0'a çektim bir problem olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır olmayacaktır. Tavsiyem SpeedStep'i de kapatın. Özellikle UV ve OC işlemlerinde SpeedStep ve C1E tiklerinin kapalı olması önerilir.
m47 dedi: Rehberinizde gördüm Speed Shift-epp kapalıydı açıp 0'a çektim bir problem olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hayır olmayacaktır. Tavsiyem SpeedStep'i de kapatın. Özellikle UV ve OC işlemlerinde SpeedStep ve C1E tiklerinin kapalı olması önerilir.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 2 Mayıs 2022 #7 erengore dedi: Hayır olmayacaktır. Tavsiyem SpeedStep'i de kapatın. Özellikle UV ve OC işlemlerinde SpeedStep ve C1e tiklerinin kapalı olması önerilir. Genişletmek için tıkla... UV yapmayacağım ben, performans için ayar yapmaya çalışıyorum. Ek olarak zaten OC i7 6700'de yapılmıyor.
erengore dedi: Hayır olmayacaktır. Tavsiyem SpeedStep'i de kapatın. Özellikle UV ve OC işlemlerinde SpeedStep ve C1e tiklerinin kapalı olması önerilir. Genişletmek için tıkla... UV yapmayacağım ben, performans için ayar yapmaya çalışıyorum. Ek olarak zaten OC i7 6700'de yapılmıyor.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.028 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #8 m47 dedi: UV yapmayacağım ben, performans için ayar yapmaya çalışıyorum. Ek olarak zaten OC i7 6700'de yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... BCLK ile yapabilirsin. Performans için dersen zaten masaüstü bir işlemcide tam böyle gözle görülür bir iyileşme kolay kolay sağlayamazsın hocam.
m47 dedi: UV yapmayacağım ben, performans için ayar yapmaya çalışıyorum. Ek olarak zaten OC i7 6700'de yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... BCLK ile yapabilirsin. Performans için dersen zaten masaüstü bir işlemcide tam böyle gözle görülür bir iyileşme kolay kolay sağlayamazsın hocam.