i7 6700 İş Bilgisayarı Toplama

Burak Şen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki 3 4 sene beni iyi idare edicek 3Ds MAX, ZBrush, After Effects gibi programlarda zorlama yapmayan sistem toplamak istiyorum fakat bu programlara yeni başlıcam yani öyle büyük oyun tasarımcısı felan değiliz İnşallah 4 5 sene sonra ama şimdilik bana ileride parça eklerken sorun yaratmayan sistem lazım ve bunu alacak site İnventus var aşırı güvenilir nerdeyse şikayet sıfır ama biraz piyasa ile aynı değerde ürünler eksen var çok ucuz ama şikayette çok :/ neyse şimdi arkadaşlar ben 4 5 sene sonra yeni işlemci, ekran kartı aldığımda sorun yaratmayan kasa ve anakart lazım ha ilerde anakartta değişirse büyük bir kasa olsun ki sığsın ilerde alacağım sistem ben monitör yüzünden biraz sıkıntı çekiyorum kaliteli bir şey istiyorum IPS olsun 700 TL'yi geçmesin asus'un bir modeli var onda karar kıldım ama hala sistemde sorunlar yaşıyorum maksimum bütçem 5000-5200 inventus sitesi önceliğim :d Şimdi kendi başıma topladıklarım şunlar.

Arkadaşlar bu berbat sistem diyelim 700 TL monitör oluyor işte bu benim topladığım Ram 32 olması gerekebilir normal ama onu 2 3 sene sonra yaparız büyük çalışmalar yaparken İşlemci ve anakartın hızlı olması lazım ekran kartı ideal olmalı ki çalışma yaparken nesnelerde görüntü kaybı olmasın bu konuda ciddi yardıma ihtiyacım var ben 3 senedir pc'ye dokunmadım eski pc 600 TL'lik bir şeydi monitör felan dahil ve ben o bilgisayar da After effects, cinema 4D çalışmaları yapıyordum rezaletti 16 saat render beklerdim 1 dk'lık video için bu rezilliği yaşamak istemiyorum dediğim gibi bütçem 5000-5200 belki eğer ileriye dönük sistem pahalı olur derseniz 5500 olabilir oda çok zor

Birde şu siteler abi eksen bilgisayar gerçekten hesaplı ama şüpheli bırakıyor aynı sistem kasa farklı 3800 lira üstelik kapıda nakit ödeme ile 20 30 lira ucuzluyor fakat ben montaj da yapamıyorum montaj yapıyor mu bilmiyorum montaj yap desek bu sefer farklı bir ürün takıp bana itelerse kötü olur bu yüzden büyük yardıma ihtiyacım var.

İnventus həm montaj həm içine işletim sistemi kuruyor ücretsiz diye biliyorum eksen nasıl bu konuda? Birde almak istediğim monitör şu;

ASUS 23" VX239H Full HD HDMI IPS Monitör

IPS olması lazım ya da siz kralsınız bilirsiniz ondan da vazgeçerim yeter ki kafamdaki soru işaretlerini silin.

Dediğinizi çok iyi anladım sanıyorum. İnternetten alışveriş tabiki herkesi şüpheye düşürüyor sonuçta soyut bir şeyi alıp gelmesini bekliyoruz. Artık herkes internetten almaya başladı sistemleri. Bununla beraber %10-%15 lik olumsuz yorumlar oluyor. Şansınıza arızalı geliyor yolluyorsunuz bir daha geliyor falan derken lanet okuyorsunuz. Kimisinede sorunsuz geliyor. Montaj konusundada sıkıntı yapmayın buraya resmini koyarsanız forumdan yardımcı olurlar parçalar sizin parçalarınız mi diye. Öyle bir şeyi göze alamazlar yani.

Oyunlarda IPS farkediyor ama kullandığınız programlarda farkedermi açıkcası tam bilmiyorum.
Ekran kartına madem 1000tl vereceksiniz RX480 bekleyin sıkılınca oyunda atarsınız Sadece iş amaçlı bir sistemse eğer bu 500 tl lik bir ekran kartıda yetecektir sanıyorum.

artan parayla İ7 6700K üstüne sıvı soğutma koyarsanız uzun ömürlü ve akıcı Render gerçekleştirebilirsiniz. Ram i 32 GB yapabilirsiniz. 500 tl civarına 32 gb ramler mevcut. Tabi kalite kalite fiyat artıyor

Topladığınız sisteme dediğim gibi bir değişiklik yaparsanız OC bir anakart almanızda gerekir. git gide oyun pcsine döndüm biraz ama mazur görün artık. 1000 TL civarınada muazzam monitörler almak mümkün.

Öncelikle teşekkür ederim amd ekran kartlarını çok istiyorum fakat gpu render konusunda felan giriyor işin içine öneri görmedim henüz :d monitör olarak kafamda bişe mevcut onda sabit kalacak site olarak eksen den alışveriş yapıcam

zaten giriyor demedim 380x görünce herhalde oyunda var iş içinde dedim rx480 önerdim aynı fiyata gelicek hemen hemen. Eksen bana göre güvenilir bir site şimdiden hayırlı olsun yukarıdaki sisteminiz fena değil ama oyun yoksa 380x e gerekte yok. GTX 950-960 veya aşağısı sizi hoşnut eder. Israrla söylüyorum RX 480 f/p için en uygun kart olacağa benziyor. Hele ki bütçe kısıtlı olunca.

O kartı bekliyorum zaten yada gtx 960 bunları bekleme nedenim ileriye dönük birkaç parça bırakabilmek eksen den alacağım sistem daha değişik aslında :d kasa crosshair Carbide spec 03 mesela buna x99 anakart veya ilerde alacağım başka anakart sığar mı? 42 cm ekran kartı yeri var sonra SSD olarak 850 pro alıyorum 10 sene garantili bir ürün güç kaynağı olarak 750w 80+gold sertifikalı HIGH POWER alıyorum ilerde kullanmak için :d ekran kartı amacım ilerde pc toplarken birkaç parça elimde kalsın yani ileriye dönük olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…