i7 6700 + MSI 1080 Ti FPS Sorunu

emre.ayaz

Hectopat
Daha fazla  
AMD E9 390x ekran kartı kullanıyordum fakat ısınmadan sıkıntı olduğu için MSI 1080 Ti Gaming X aldım. Test edeyim dedim abartılı bir FPS artışı göremedim. En basitinden CS GO'da tüm ayarlar kısık 1024 cözünürlükte 350 FPS alırken 1080 Ti'da 410 FPS'ye yükseldi. Yani FPS artışı beni tatmin etmedi. Kart tam anlamda calısmıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerin doğru yerde takılı mı ? Sistemin hakkında net bir bilgi verebilir misin? RAM vs. Eğer 2x8 GB RAM kullanıyorsan anakart üstünde 2 ve 4 nolu bölmelere takarak bu sorunu aşabilirsin. Neden böyle konuşuyorum aynı sorunu yaşadım RAM'lerin 1 ve 2 nolu bölmede olduğunu gördüm. Devamın da sorunum düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P de ve altı çözünürlüklerde oynarsan büyük fark göremezsin tabii. Bu kart 2K ve 4K için kullanılmalı. Hangi çözünürlükte oynuyorsun? Ayrıca 1080 Ti alıp 1024 çözünürlüğünde kullanmakta nedir arkadaş? Kartın bu çözünürlükte tam performans çalışmıyor. 1080P altı çözünürlüklerde de darboğaz yaşarsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı