i7 6700 sistem için 3070 Ti vs 3080

Bu sistem de uygun fiyat AMD işlemci en iyisi galiba AMD @Yavuz YIlmaz @messinicocugu

@yapiz

Alabilirsiniz hocam parçalar iyi.

Ya 3070 6700XT'den iyi olabilir. Ama 3070 fiyatına 6800XT var. Tokatlıyor. Ayrıca şu an NVIDIA'nın fiyat politikası yüzünden kartlar fazla pahalı. Ayrıca evet DLSS ve RTX kullandım 3060'ım var. Kart yetmediğinden RTX açamıyorum DLSS ile FSR arasındaki farksa düşük.
bak burada örnek var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikle diyorum ki RTX serisi kart alırsa eğer, hem DLSS hem FSR kullanabilecek ama RX serisi alırsa DLSS kullanamayacak. Şimdi düşün 1000-500 lira daha ucuz diye dlss'den niye vazgeçsin. Native performans olarak ne kadar iyi olursa olsun, önemli olan yazılımdır.

@Yavuz YIlmaz nvida zaten bakıyorum 3080 yada 3070 Ti ama bekleyebilirim acaba çıkacak mı 4070 ? Yada 4080 Yeni RTX kartlar max 2k monitörde oyun oynayacak yada güzel monitör 1080p

Bak burada örnek var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikle diyorum ki RTX serisi kart alırsa eğer, hem DLSS hem FSR kullanabilecek ama RX serisi alırsa DLSS kullanamayacak. Şimdi düşün 1000-500 lira daha ucuz diye DLSS'den niye vazgeçsin. Native performans olarak ne kadar iyi olursa olsun, önemli olan yazılımdır.

Tamamda 1000 lira ucuz değil ayrıca aradaki DLSS ile FSR arasındaki fark çok az. Zaten 3000 serisi VRAM sorunlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı