i7 6700 Sistem parçaları uyumlu mu?

ömer gokkaya

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
i7 6700 3.4 GHz işlemci.
GTX 1660 Gaming 6 GB ekran kartı.
16 GB 2x8 olmak üzere 3600 MHz RAM.
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (okuma hızı 3400 MB / yazma hızı 2300 MB)
600W Power var ( markasını hatırlamıyorum)

Sizce bu bilgisayarda bir problem var mı? Parçalar uyumlu mu? Darboğaz var mı? Genel olarak yorum yapabilir misiniz?

İşlemci eski. Anakart modelini de yazın. O nesilde sanırım NVMe M.2 desteği yoktu. O SSD'yi takabilir veya taksanız da o hızları alabilir misiniz emin değilim.

Sistem genel olarak iyi hocam bir sıkıntısı yok fakat Anakart'ı göremedim. Anakartın modelini yazarsanız ona da bir bakmak isterim. Darboğaz konusunda sıkıntı yaşamazsınız, PSU 600W ise gayet yeterli olacaktır fakat iyi bir markadan almanızı öneriyorum. En azından 80+Bronze veya Gold sertifikası almanızı öneririm. İşlemci biraz eski fakat ileriki zamanlarda geliştirebilirsiniz.

İşlemci eski. Anakart modelini de yazın. O nesilde sanırım NVMe M.2 desteği yoktu. O SSD'yi takabilir veya taksanız da o hızları alabilir misiniz emin değilim.
MSI Z270 SLI Plus sizce işlemci ne olmalı ?

-Anakart H170, Z170 veya H270 Z270 Anakart ise. işlemci ile uyumlu Ancak sadece bazılarında M.2 SSD desteği var 6.nesil de pek M.2 SSD desteği çoğu anakarra yok.
-RAM alacağın anakarta bağlı zira XMP desteği yoksa 2,133 Mhz çalışır.
-600W PSU yeterli ancak Marka model?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…