-Anakart H170, Z170 veya H270 Z270 Anakart ise. işlemci ile uyumlu Ancak sadece bazılarında M.2 SSD desteği var 6.nesil de pek M.2 SSD desteği çoğu anakarra yok.
-RAM alacağın anakarta bağlı zira XMP desteği yoksa 2,133 Mhz çalışır.
-600W PSU yeterli ancak Marka model?
İşte sen normalden bahsediyorsun demek ki ben anormalim? şakası bir yana bir arkadaşım ile sistem hakkında tartıştık ben kanıt olarak Technopat ne derse o olsun dedim. O yüzden açtım konuyu
MSI Z270 sli plus Anakartla Tüm parçaların uyumlu anakart NVMe M.2 SSD destekliyor RAM 3800 Mhz kadar destekliyor. sorun yok
PSU sorun çıkartırsa illeri zaman da değiştirisin olur biter.
İşte sen normalden bahsediyorsun demek ki ben anormalim? şakası bir yana bir arkadaşım ile sistem hakkında tartıştık ben kanıt olarak Technopat ne derse o olsun dedim. O yüzden açtım konuyu.
İşlemcinin elimdeki ekran kartına göre çok düşük olduğunu söylüyor. Bende çok yüksek demiyorum zaten fakat bu şartlar altında sistemi kullanır oyun oynarsam ekran kartından tam performans alamayacağımı darboğaz olacağını söylüyor...
İşlemcinin elimdeki ekran kartına göre çok düşük olduğunu söylüyor. Bende çok yüksek demiyorum zaten fakat bu şartlar altında sistemi kullanır oyun oynarsam ekran kartından tam performans alamayacağımı darboğaz olacağını söylüyor...