i7 6700 Sistem Toplama

Hocam çok teşekkürler. Yarın resmini attığınız sistemin siparişini vereceğim. Sıkılmadan sorularımı cevapladığınız için ayrıca teşekkür ederim

Hocam sana da teşekkürler fakat mini sistemleri sevmiyorum
Bana göre bilgisayar dediğin büyük olacak. Kendini belli edecek, ben burdayım ya diyicek

Diğer bütün bileşenler üst seviye ekran kartı fazla ağır ve büyük. z170 bence fazla değil bu sisteme uygun. b150'de olabilir tabi sorun olmaz.

i5 6600, GTX980 ti ile yer yer fps düşüşlerine neden olur. Ekran çözünürlüğünü sormamın sebebi r9 390x'in 2 k çözünürlük için kullanılması gerektiğini düşünmemden dolayı. r9 390x alarak 2k monitörünüz için en ideal kartı almış olursunuz r9 390x alın derim. 2k'da performansı diğer kendi seviyesindeki kartlara göre daha az düşüyor ayrıca 8GB vram olayıda 2k için iyi.

i5 6600 bence dar boğaz yaratmaz ama araştırmak lazım emin olmak için

Edit ; Araştırtığım kadarıyla dar boğaz yapmıyor yani herhangi bir fps düşüşü yaratmaz.

Darboğaz yapmıyor az önce bir arkadaşımla konuştum. Bu arada 980ti'de karar vermemin tek sebebi daha uzun süre ultra ayarlarda oynayabilecek olmam. İşlemcoyi dediğim gibi sorun olduğu an i7 ile değiştiririm (tabi 2 3 yıl sonra) ama ekran kartını değiştirmeye kalksam daha fazla para vereceğim.

Son düzenleme:
i5 6600 yer yer bazı oyunlarda darboğaz yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burda r9 390x'e bile yapıyor ki GTX 980 Ti'ye hertürlü yapar.

Hocam farkettiyseniz arkadaşıma sordum dedim . Bire bir 6600 ve 980ti kullanan arkadaşıma sordum. Yaklaşık 5 aydır kullanıyor. Hiçbir sıkıntı olmamış şu ana kadar. İnternette böyle videolar dolanıyor normaldir Ama yine de uyarını için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…