@TeknoCrow olasılıklar çok hocam, evet i5 6600 ile de olabilir hatta oyunlarda daha iyi performans alırsınız diğer önerdiğim sisteme göre.Aşağıda sizin istediğinize göre bir sistem topladım i5 6600 ve gtx 980 ti, işlemci soğutucusu stock. Eki Görüntüle 148121
Merhaba benimde tavsiyem mini itx sistemden yana misal ben 6700k lı bir sistem topladım kasa
SilverStone RVZ02 ayrıca ona göre sfx güç kaynagı alırsın teknobiyotikte var ve istedigin ekran kartını takabilirsin sıgar
@TeknoCrow hocam eğer k serisi olmayan bir işlemci seçicekseniz z170 serisi almanıza gerek yok, birde ekran kartını çok pahalı seçmişsiniz.Bir kaç şey değiştirtim aşağıdaki sistemde, Eki Görüntüle 148077
Değişik bir fantezi denedim. Şu sisteme bakabilir misin hocam? İşlemciyi kıstım ekran kartını GTX 980Ti'ye yükselttim.
İşlemciyi sonuçta 2 3 yıl sonra değiştirebilirim ama ekran kartı olayı pahalı. Resimde fiyatlar falan karışmış ama anlarsınız zaten Bu arada kasayla beraber 5 200Tl falan yapıyor.
i5 6600, GTX980 ti ile yer yer fps düşüşlerine neden olur. Ekran çözünürlüğünü sormamın sebebi r9 390x'in 2 k çözünürlük için kullanılması gerektiğini düşünmemden dolayı. r9 390x alarak 2k monitörünüz için en ideal kartı almış olursunuz r9 390x alın derim. 2k'da performansı diğer kendi seviyesindeki kartlara göre daha az düşüyor ayrıca 8GB vram olayıda 2k için iyi.
Darboğaz yapmıyor az önce bir arkadaşımla konuştum. Bu arada 980ti'de karar vermemin tek sebebi daha uzun süre ultra ayarlarda oynayabilecek olmam. İşlemcoyi dediğim gibi sorun olduğu an i7 ile değiştiririm (tabi 2 3 yıl sonra) ama ekran kartını değiştirmeye kalksam daha fazla para vereceğim.
Hocam farkettiyseniz arkadaşıma sordum dedim . Bire bir 6600 ve 980ti kullanan arkadaşıma sordum. Yaklaşık 5 aydır kullanıyor. Hiçbir sıkıntı olmamış şu ana kadar. İnternette böyle videolar dolanıyor normaldir Ama yine de uyarını için teşekkürler.