i7 6700 sistem WMware'de performanslı çalışmıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
VMware ile bilgisayarı ikiye bölebiliyorum fakat performans alamıyorum. Ekstra bir işletim sistemi kurup ikiye bölme gibi bir imkanım var mı?
Sistemim:
  • i7 6700
  • 16 GB RAM
  • AMD R7 240

VMware: sanal bilgisayar programıdır ve bu program işlemcinizin de yüksek ihtimalle destek verdiği sanallaştırma teknolojisini (Intel® Virtualization) BIOS'dan etkin yapmanız durumunda iyi bir performansla çalışır. "İkiye bölmek" teriminden kastınız sanırım, aynı anda iki farklı işletim sistemi kullanmak oluyor. Sanal makine seçeneklerini sisteminizin elverdiği ölçüde ayarlayabilirsiniz.

HDD'li sistemse normal hocam.
adata 240gb su650 ssd var
VMware: sanal bilgisayar programıdır ve bu program işlemcinizin de yüksek ihtimalle destek verdiği sanallaştırma teknolojisini (Intel® Virtualization) BIOS'dan etkin yapmanız durumunda iyi bir performansla çalışır. "İkiye bölmek" teriminden kastınız sanırım, aynı anda iki farklı işletim sistemi kullanmak oluyor. Sanal makine seçeneklerini sisteminizin elverdiği ölçüde ayarlayabilirsiniz.
biostan onu açarsam daha iyi bir performansmıu alırım yani? ve kulaklık olayını nasıl halledebilirim vmware sesi benim kulaklığıma geliyor

Bu teknolojiyi BIOS ayarından açmadan kullanırsanız sanal bilgisayar verimli çalışmaz. Eğer Intel® Virtualization kapalı ise ve bu özelliği "Enabled" yani açık yaparsanız performans artışı sağlanır. Kulalıktan sesi nasıl alırsınız, ayarı vardır kesin. VMware, çünkü profesyonel bir programdır.

Bu teknolojiyi BIOS ayarından açmadan kullanırsanız sanal bilgisayar verimli çalışmaz. Eğer Intel® Virtualization kapalı ise ve bu özelliği "Enabled" yani açık yaparsanız performans artışı sağlanır. Kulaktan sesi nasıl alırsınız, ayarı vardır kesin. VMware, çünkü profesyonel bir programdır.
Vt-d vardı benim kullandığım biosta onu açtım fakat sesi halledemedim

Doğru seçeneği açımışsınız. Eğer beklentinizi karşılamıyorsa performans, sanal makineye vediğiniz RAM ve çekirdek sayısını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

O
Bu teknolojiyi BIOS ayarından açmadan kullanırsanız sanal bilgisayar verimli çalışmaz. Eğer Intel® Virtualization kapalı ise ve bu özelliği "Enabled" yani açık yaparsanız performans artışı sağlanır. Kulalıktan sesi nasıl alırsınız, ayarı vardır kesin. VMware, çünkü profesyonel bir programdır.
O özelliği açtıktan sonra bir nebze de olsa performanslı oldu ve driver ları yüklersem hiç bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum tüm driver ları yükleyeceğim teşekkürler
Doğru seçeneği açımışsınız. Eğer beklentinizi karşılamıyorsa performans, sanal makineye vediğiniz RAM ve çekirdek sayısını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
8 gb Ram ve 4 çekirdek yaptım
Ben herşeyi yaptım fakat pubg mobile emülatörüne indirdiğim zaman açamıyorum ekran kartını güncelleyin diyor ve vmware benim ekran kartımı kullanmıyor onu nasıl yapabilirim ayrıca ekran kartı driverınıda kuramadım bir AMD donanımı bulunmadı dedi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı