F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 12 Nisan 2021 #11 Soez dedi: Aynı kartı yeni aldım 200 TL'ye. Stoklar düzelince RX580 8 GB alırsınız. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Arkadaşım daha pandemi yokken 1300'e 580 4 GB aldı. Pandeminin bitmesi biraz zor ama acelen yoksa paranı biriktir şimdi alma. Genişletmek için tıkla... Şu an beni idare eder 6570. çünkü piyasa çok kötü dediniz baktım fiyatlara çok pahalı.
Soez dedi: Aynı kartı yeni aldım 200 TL'ye. Stoklar düzelince RX580 8 GB alırsınız. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Arkadaşım daha pandemi yokken 1300'e 580 4 GB aldı. Pandeminin bitmesi biraz zor ama acelen yoksa paranı biriktir şimdi alma. Genişletmek için tıkla... Şu an beni idare eder 6570. çünkü piyasa çok kötü dediniz baktım fiyatlara çok pahalı.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #12 F.Baha dedi: Şu an beni idare eder 6570. çünkü piyasa çok kötü dediniz baktım fiyatlara çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım.
F.Baha dedi: Şu an beni idare eder 6570. çünkü piyasa çok kötü dediniz baktım fiyatlara çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #13 Soez dedi: Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Piyasa çok pahalı dedi.
Soez dedi: Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Piyasa çok pahalı dedi.
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 12 Nisan 2021 #14 Soez dedi: Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz modellere baktım onlar pahalı dedim. Yanlış yazdım kusura bakmayın.
Soez dedi: Hocam eğer bana pahalı dediyseniz kartı daha alalı 2 ay oldu 200 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz modellere baktım onlar pahalı dedim. Yanlış yazdım kusura bakmayın.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #15 F.Baha dedi: Dediğiniz modellere baktım onlar pahalı dedim. Yanlış yazdım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam stok varkenki fiyatı oydu.
F.Baha dedi: Dediğiniz modellere baktım onlar pahalı dedim. Yanlış yazdım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam stok varkenki fiyatı oydu.