Oyun içinse bu fiyata kötü bir sistem. Bilgisi olmayan çoğu kişi i7 koyuyo ekran kartı düşük kalıyor. Net bir şekilde belirtirse amacını çok daha iyi olur.
Eğer oyun kaydı da yapılacaksa gtx 1060 daha alınabilir olur ama sadece yayınsa bunu öneririm. Monitör freesync özelliğine sahip olduğu için amd ekran kartlarıyla kullanılırsa tearing problemini önler. Tabi gtx 1060 ile de kullanılabilir ama freesync özelliğinden yararlanamazsın.
Eğer oyun kaydı da yapılacaksa gtx 1060 daha alınabilir olur ama sadece yayınsa bunu öneririm. Monitör freesync özelliğine sahip olduğu için amd ekran kartlarıyla kullanılırsa tearing problemini önler. Tabi gtx 1060 ile de kullanılabilir ama freesync özelliğinden yararlanamazsın. Eki Görüntüle 199719
Aslında kasa yine değiştirip bu sistemi alabilirim rx480 almayı düşünüyordum emin olamadim ama sanırım rx480 alicam fiyat performans açısından ana kartida h170 m3 cok istiyorum tesekurler
Aslında kasa yine değiştirip bu sistemi alabilirim rx480 almayı düşünüyordum emin olamadim ama sanırım rx480 alicam fiyat performans açısından ana kartida h170 m3 cok istiyorum tesekurler