Sistem gayet iyi. İ5 serisi düşünebilirsiniz darboğaz olmayacağı için paranız cepte kalır ve başka bileşenlere katkıda bulunup daha kaliteli bileşenler alınabilir onun dışında gayet güzel.
Koyduğum bileşenler kaliteli hocam zaten. SSD Samsung, anakart H serisinin en iyi anakartlarından birisi, HDD desen öyle. Yükselmesi gereken bir parça yok bence.
SSD açısından 850 Evo modellerini öneriyorum. V-NAND teknolojisini kullanması diğerlerinden daha performanslı kılıyor.
Güncelleme: Soğutucu eklemeyi unutmuşum. Siz bazı parçalardan kısıp istediğiniz soğutucuyu ekleyebilirsiniz.
Koyduğum bileşenler kaliteli hocam zaten. SSD Samsung, anakart H serisinin en iyi anakartlarından birisi, HDD desen öyle. Yükselmesi gereken bir parça yok bence.
SSD açısından 850 Evo modellerini öneriyorum. V-NAND teknolojisini kullanması diğerlerinden daha performanslı kılıyor.
Güncelleme: Soğutucu eklemeyi unutmuşum. Siz bazı parçalardan kısıp istediğiniz soğutucuyu ekleyebilirsiniz.
Önerin için teşekkür ederim hocam. SSD konusu benim de kafama takıldı aslında. 850 EVO ya yükseltmeyi düşünüyorum bakalım bütçeyi ayarlayabilirsem. Kasa olarak da Dark N10 daha çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum.
Önerin için teşekkür ederim hocam. SSD konusu benim de kafama takıldı aslında. 850 EVO ya yükseltmeyi düşünüyorum bakalım bütçeyi ayarlayabilirsem. Kasa olarak da Dark N10 daha çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum.
250 GB zaten hocam. Yükseltmeyi gerektiren parça yok bence. SSD, HDD gibi parçalar zaten ileride kolaylıkla yükseltilebilen parçalar.
Önerin için teşekkür ederim hocam. SSD konusu benim de kafama takıldı aslında. 850 Evo ya yükseltmeyi düşünüyorum bakalım bütçeyi ayarlayabilir isem. Kasa olarak da Dark N10 daha çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum.
Hacım kasa bence biraz da zevk işi. İstediğinizi alın. Aslında verilen öneriler de birbirine yakın zaten. Önerilerin hepsini göz önünde bulundurarak en güzel sistemi toplayabilirsiniz.
Hacım kasa bence biraz da zevk işi. İstediğinizi alın. Aslında verilen önerilerde birbirine yakın zaten. Önerilerin hepsini göz önünde bulundurarak en güzel sistemi toplayabilirsiniz.