i7 6700 ve RTX 2060 uyumu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya baktığımda darboğaz olmadığını görüyorum hocam.
Sizlerede danışmak isterim. Çok kararsızım.

Kısa bir süre RTX 2060 ile i7 6700 Kullandım, evet darboğaz oluyor 1080P'de. Ayrıca 2060 yerine 5700XT almanızı tavsiye ediyorum, 2060 alıp üstüne para ekledim ve 5700XT geçtim.
Hocam bir çok yerde araştırdım. Bir yer olur diyor bir yer olmaz. Çok kararsızım, OC ile halledebilir miyim?

Hocam birçok yerde araştırdım. Bir yer olur diyor bir yer olmaz. Çok kararsızım, OC ile halledebilir miyim?

Maalesef OC yapamazsınız. OC sadece k serisi işlemcilere yapılabiliyor. Ben i7 6700 ile RTX 2060'da darboğaz yiyordum BF1, beamng, titanfall 2 gibi oyunlarda. Darboğazı ancak BF1'de her şeyi en sona çekerek giderebildim ama o da hem düşük FPS hem de yine de ara sıra darboğaz yedirtiyordu. Yapacak tek şey yeni işlemci Ryzen 5 3600X gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı