i7 6700 vs i5 6500 vs i5 9400F

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Arkadaşlar ben i5 9400F ile sistem toplasam mı iyi olur yoksa ikinci el i7 6700 ya da i5 6500 bir bilgisayar alsam mı iyi olur? PC'de GTX 1070Ti kullanacağım ve oynadığım iki oyun var, birisi War Thunder diğeri World of Warships. Son olarak oyunları 1080p'de oynuyorum.

Sorduğun soru mantık çerçevesinde sığmıyor. INTEL işlemciler 8.nesilde bir evrim yaşadı. Çekirdek sayılarında artış oldu. 9. Nesil daha da iyi. Kısacası İ5 9400F.

8400 de olur dahili grafik birimi var ekran kartında sorun çıktığında seni yarı yolda bırakmaz.
7. Nesil ve öncesini alman hiç mantıklı hareket değil.

Bence i5 9400F alacağına i5 8400 alsan daha iyi. Yeni işlemci olmasına rağmen hiç bir artısı yok 9400F modelinin ve ayrıca dahili grafik işlemcisi çıkartılmış içinden. Ve 9. nesil işlemci olduğu için en yeni seri anakart istiyor yada eski sürüm anakartlara Bios upgrade yapman lazım flan uğraştırır seni.
Ve aralarında 100 TL gibi bir fiyat farkı var bence hiç deymez.

9400F tavsiye ederim.
Ayrıca ben de WOWS ve War Thunder oynuyorum

8400 veya 9400F öneririm, hangisi ucuz ise onu alabilirsin. 6700 hem ikinci el hem de daha az performans veriyor, almak saçmalık olur

Kusura kalmayın, konuyu açarken ban yedim. Aslında ben tam derdimi anlatamadım, tabiki 8400 çok çok daha iyi ama benim oynadığım oyunlara göre bu ekran kartıyla beni bu 6. nesil işlemciler idare edebilirmi demek istemiştim. İhtiyacımı uygun fiyata bir sistemle görebilirmiyim. Buydu benim sorum. Bu ekran kartıyla bu oyunlarda darboğaz olurmu olmazmı. ? 8400 ile 6700 arasında 200 Euro fark var, gerek varmı bu oyunlar için bu parayı vermeye değermi. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…