i7 6700 vs i7 4790 vs i5 4460 + GTX 750 Ti

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .
Arkadaşlar işlemcimi ve ekran kartımı buldum:
Intel Pentium Dual CPU E2140
ATI radeon HD 5400 Series

Elimdeki parçalar ve neden bunları alayım ki En az İ5 alacam zaten. Fakat ille de DDR4 mü almak gerekiyor ? benim ramler DDR3 1.5V birşey olurmu Skylake ve KabyLake'de ?

Ne bileyim buldum deyince alacaksın sandım. Bu aralar fiyasko sistemler tercih ediliyor o kadar uyarılar gözardı edilip içimden dedim bir yenisi daha mı yoksa diye. İşlemcin LGA775 soketli aslında anakart ve RAM değiştirmeden sağlam ikinci el Core Quad ya da modlu xeon işlemci, GT1030/1050 ve SSD alsan fazla para harcamadan sisteme hayat verebilirsin.

Tamam da 4. nesil işlemciler de DDR3 desteklemiyor mu ? Herkes DDR3 ile kullanıyor.
İntel Core İ5 4690 + Nvidia GTX 750 Tİ alsam iyi olur mu ? (GTA 5 falan full ayarlarda oynatırmı ? )
Yada ille de İ5 7600 falan mı almam gerekiyor ?

DDR3 ve işlemci arasında bir alaka yoktur işlemci pinine göre anakarta takılır sizin işlemciniz 775 pin destekliyor demek ki anakartınız da 775 pin destekliyor yani o anakarta i5 4690 veya i5 7600 falan takamazsınız yine elinizde ki işlemci gibi quad core takabilirsiniz ayrıca anakart değiştirdiniz diyelim İ5 4690 + GTX 750Ti ile GTA5'i orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Tavsiyem paranızı biriktirip yeni bir sistem toplamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…