Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 Silinen üye dedi: Corsair CV550 çok önerilmişti neden değiştirmemi istiyorsunuz Sağ olun bu arada. Genişletmek için tıkla... Gerek yok değiştirmenize.
Silinen üye dedi: Corsair CV550 çok önerilmişti neden değiştirmemi istiyorsunuz Sağ olun bu arada. Genişletmek için tıkla... Gerek yok değiştirmenize.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #12 Salsa dedi: Bu PSU'yu neden alsın? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşayanlar olduğunu hatırlıyorum.
Salsa dedi: Bu PSU'yu neden alsın? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşayanlar olduğunu hatırlıyorum.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #13 EfeKanagül dedi: Hocam sorun yaşayanlar olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... VS serisinde ses sorunu var CV'de yok.
EfeKanagül dedi: Hocam sorun yaşayanlar olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... VS serisinde ses sorunu var CV'de yok.