EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 RAM 8 Gb Ram SSD veya HDD modeli 480 GB SSD, 1 TB HDD Ekran kartı Nvidia Geforce GTX 950m (4 GB VRAM) Anakart Asus X550VX-DM254DC İşlemci İntel Core i7-6700HQ Arkadaşlar sistemim belirttiğim gibi düşük grafiklere çeksem bile takılmalar oluyor. Orta grafikte oynanmaz hale geliyor ama NVIDIA'nın bana önerdiği kalite de yüksek kalite, sistemimin ETS 2'yi çok rahat oynatacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar sistemim belirttiğim gibi düşük grafiklere çeksem bile takılmalar oluyor. Orta grafikte oynanmaz hale geliyor ama NVIDIA'nın bana önerdiği kalite de yüksek kalite, sistemimin ETS 2'yi çok rahat oynatacağını düşünüyorum.
Drisa Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #2 Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın.
Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın.
GuardianAngel1907 Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 NVIDIA'nın sitesinden sürücüyü güncelleştirdin mi?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #4 Drisa dedi: Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... offline da oynuyorum GuardianAngel1907 dedi: NVIDIA'nın sitesinden sürücüyü güncelleştirdin mi? Genişletmek için tıkla... evet yeni güncelleştirdim GuardianAngel1907 dedi: NVIDIA'nın sitesinden sürücüyü güncelleştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Drisa dedi: Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... acaba oyunu dahili grafik belleğinde oynuyor olma ihtimali var mı?
Drisa dedi: Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... offline da oynuyorum GuardianAngel1907 dedi: NVIDIA'nın sitesinden sürücüyü güncelleştirdin mi? Genişletmek için tıkla... evet yeni güncelleştirdim GuardianAngel1907 dedi: NVIDIA'nın sitesinden sürücüyü güncelleştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Drisa dedi: Truckmp'de ise gayet normal bende daha iyi sistem var bende bile kasıyor. Offline ise sıkıntı sürücü güncelleyip virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... acaba oyunu dahili grafik belleğinde oynuyor olma ihtimali var mı?