mehmetkocerr Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 58 25 Aralık 2022 #1 GPU: GTX950M CPU:i7 6700HQ 12 GB Ram Malum indirimler geldi. Yarış oyunu almayı düşünüyorum ve Forza Horizon 4 iyi duruyor. Akıcı bir şekilde oynayabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2022
GPU: GTX950M CPU:i7 6700HQ 12 GB Ram Malum indirimler geldi. Yarış oyunu almayı düşünüyorum ve Forza Horizon 4 iyi duruyor. Akıcı bir şekilde oynayabilir miyim sizce?
Made In Turkey Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen 30 FPS civarı öynayacakır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen 30 FPS civarı öynayacakır.
mehmetkocerr Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 58 25 Aralık 2022 #3 Made In Turkey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen 30 FPS civarı öynayacakır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Videoda akıcı gözüküyor.
Made In Turkey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Muhtemelen 30 FPS civarı öynayacakır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Videoda akıcı gözüküyor.