i7 6700HQ GTX 950M Laptopta Mavi Ekran Hataları

İşletim sistemi
Windows 10

Sezgin Öztokcan

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2330 MHz olması lazım
SSD veya HDD modeli
Kingston SSD 120 GB
Ekran kartı
GTX950M
İşlemci
İntel Core i7 6700HQ
Merhaba, bugün bilgisayarıma ben diyeyim 10 siz deyin 15 kere format attım. Her şeyi düzgün bir şekilde yapıyorum ama bir yerden sonra sürekli bilgisayarım takılıyor ve her uygulamada farklı bir mavi ekran hatası veriyor şimdi hataları aşağıya sırasıyla yazacağım.
DPC_WATCHDOG_VIOLATION
VIDEO_TDR_FAILURE.
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

Hataların bir tanesi "AndroidEmulator"den dolayı verdi.
Bir diğeri "Intel Driver Support Assistant"dan hata verdi.

Hata veren programları siliyorum fakat yine de olmuyor sil baştan format atıyorum. SSD'den kaynaklı olabilir dedim 256 GB yerine 120GB SSD taktım tekrar aynı sorunu verdi.

CD-ROM kısmında 1TB HDD var onu çıkartıp tekrar format attım yine hata verdi RAM'leri kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok.
Her programda ya farklı bir şeyde farklı bir hata veriyor hatanın ne olduğunu anlamak mümkün değil.
Bu işin ehli insanların yazmasını istiyorum çünkü her şeyi denedim inanın bana artık takatim kalmadı. Durumum yok bilgisayarı değiştirmek için laptop kullanıyorum ASUS X550VX modeli nereden baksanız 5,5 senedir bende ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Yardımcı olmanız dileğiyle. Teşekkür ederim.

Güncel.

Kendi sorunumu kendim çözdüm konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…