Windows 11 yüklemek istiyorum fakat işlemci desteklemiyor hatası alıyorum. İşlemcim Intel Core i7 6700HQ CPU 2.60 GHz.
Şimdi bu sorunu aşsam bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü Windows 10 bu yıl güncelleme destegine son verecek.
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Windows 11 yüklemek istiyorum fakat işlemci desteklemiyor hatası alıyorum. İşlemcim Intel Core i7 6700HQ CPU 2.60 GHz.
Şimdi bu sorunu aşsam bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü Windows 10 bu yıl güncelleme destegine son verecek.
Yüklemenizi tavsiye etmem. Zaten donanım desteklenmiyor. Hatalarla karşılaşma itimaliniz var. Sürücüler de sıkıntı çıkartabilir laptop olduğundan dolayı.
Ama işlemci gereksinimini bypass edip kurmanızda bir sakınca da yok. Bilgisayara zarar da gelmez. En kötü ihtimal stabil olmaz, onu da tekrar Windows 10'a geçerek düzeltirsiniz.
Rufus ile gereksinimleri aşıp kullanabilirsiniz. Eğer LTSC Windows 10 ilginizi çekmiyorsa ve Linux da kullanmayacaksanız başka bir seçenek kalmıyor maalesef.