Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 752 Çözümler 11 8 Aralık 2023 #1 i7 6700HQ içerisindeki Intel HD Graphics 530 GPU'nun VRAM'ini nasıl arttırabilirim? @m47 hocam siz yükseltmeyi biliyorsunuz sanırım.
i7 6700HQ içerisindeki Intel HD Graphics 530 GPU'nun VRAM'ini nasıl arttırabilirim? @m47 hocam siz yükseltmeyi biliyorsunuz sanırım.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 BIOS üzerinde varsa ayarlamaları yükseltebilirsiniz yoksa yükseltemezsiniz. BIOS'unuzda gelişmiş diyebileceğiniz seçenekler var mı? Artı 0 Eksi
BIOS üzerinde varsa ayarlamaları yükseltebilirsiniz yoksa yükseltemezsiniz. BIOS'unuzda gelişmiş diyebileceğiniz seçenekler var mı?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.028 Çözümler 45 8 Aralık 2023 #3 Thomas_Anderson dedi: i7 6700HQ içerisindeki Intel HD Graphics 530 GPU'nun VRAM'ini nasıl arttırabilirim? @m47 hocam siz yükseltmeyi biliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip raminizden alıp VRAM veriyor bu da demek oluyor ki 8 GB RAM'iniz varsa 1GB VRAM verdiğinizde 7GB RAM olacak bilginiz olsun. Rehber için; Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi www.technopat.net Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: i7 6700HQ içerisindeki Intel HD Graphics 530 GPU'nun VRAM'ini nasıl arttırabilirim? @m47 hocam siz yükseltmeyi biliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip raminizden alıp VRAM veriyor bu da demek oluyor ki 8 GB RAM'iniz varsa 1GB VRAM verdiğinizde 7GB RAM olacak bilginiz olsun. Rehber için; Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi www.technopat.net
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 752 Çözümler 11 8 Aralık 2023 #4 m47 dedi: BIOS'a girip raminizden alıp VRAM veriyor bu da demek oluyor ki 8 GB RAM'iniz varsa 1GB VRAM verdiğinizde 7GB RAM olacak bilginiz olsun. Rehber için; Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu videodaki yöntemle yükseltemedim BIOS üzerinde bu ayarın 32M ve 64M seçeneği var bende 64M seçili. Sanırım değişmiyor. erengore dedi: BIOS üzerinde varsa ayarlamaları yükseltebilirsiniz yoksa yükseltemezsiniz. BIOS'unuzda gelişmiş diyebileceğiniz seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama değişmiyor gibi. Başka bir yöntemi var mı? Son düzenleme: 8 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
m47 dedi: BIOS'a girip raminizden alıp VRAM veriyor bu da demek oluyor ki 8 GB RAM'iniz varsa 1GB VRAM verdiğinizde 7GB RAM olacak bilginiz olsun. Rehber için; Intel HD Graphics RAM Yükseltme Rehberi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu videodaki yöntemle yükseltemedim BIOS üzerinde bu ayarın 32M ve 64M seçeneği var bende 64M seçili. Sanırım değişmiyor. erengore dedi: BIOS üzerinde varsa ayarlamaları yükseltebilirsiniz yoksa yükseltemezsiniz. BIOS'unuzda gelişmiş diyebileceğiniz seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama değişmiyor gibi. Başka bir yöntemi var mı?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.028 Çözümler 45 8 Aralık 2023 #5 Thomas_Anderson dedi: Bu videodaki yöntemle yükseltmedim BIOS üzerinde bu ayarın 32m ve 64m seçeneği var bende 64m seçili. Sanırım değişmiyor. Var ama değişmiyor gibi. Başka bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Başka yöntem olduğunu düşünmüyorum en sağlıklı yöntem BIOS üzerinden. Yazılımsal olarak değişiyordu sanırsam ama görüntü için olabilir. BIOS güncellemesi yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Bu videodaki yöntemle yükseltmedim BIOS üzerinde bu ayarın 32m ve 64m seçeneği var bende 64m seçili. Sanırım değişmiyor. Var ama değişmiyor gibi. Başka bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Başka yöntem olduğunu düşünmüyorum en sağlıklı yöntem BIOS üzerinden. Yazılımsal olarak değişiyordu sanırsam ama görüntü için olabilir. BIOS güncellemesi yapmayı deneyin.