Merhaba daha önce de bu hatayı alıyordum Hamachi adlı bir programı sildiğimde düzelmişti ama yeniden almaya başladım. Sadece leauge of Legends adlı oyunu oynarken alıyorum, normal dizi film vs izlerken almıyorum böyle bir hata. Son zamanlarda kafayı yedi bilgisayar önce leauge of Legends donuyor sonra Görev Yöneticisi'ni açayım diyorum o da donuyor 30 saniye sonra da mavi ekran yiyorum minidump dosyalarını Drive'a attım.
Hepsini yaptım ama yine aynısı oldu leauge of Legends oyununu oynuyordum oyunum bitince birden ana menü de siyah ekran oldu oyun. Bende Görev Yöneticisi'nden kapatayım dedim Görev Yöneticisi'ni açtım ama birden dondu Görev Yöneticisi. Dedim ki kesin mavi ekran yiyeceğim 30 saniye sonra. Mavi ekran yedim yine.
Hepsini yaptım ama yine aynısı oldu leauge of Legends oyununu oynuyordum oyunum bitince birden ana menü de siyah ekran oldu oyun. Bende Görev Yöneticisi'nden kapatayım dedim Görev Yöneticisi'ni açtım ama birden dondu Görev Yöneticisi. Dedim ki kesin mavi ekran yiyeceğim 30 saniye sonra. Mavi ekran yedim yine.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Bu rehberi uygulayın ancak "sfc /scannow" komutundan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
dediğiniz şeyi indirmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor ilk opera gx den denedim indirmedi hata da vermedi sonra chrome dan denedim onda da hiçbir şey demedi ve yüklemedi sonra microsoft edge den deniyim dedim böyle bir hata verdi yine yüklemedi