i7-6700HQ sistemde "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Synxd

Hectopat
RAM
16 GB 2133 MHz 15CL
SSD veya HDD modeli
240 GB KINGSTON A400 ve 1 TB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GTX 950M 4GB
Anakart
X550VX
İşlemci
i7-6700HQ 2.60GHz
Oyun oynarken "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" ve "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" mavi ekran hatalarını aldım.

(Minidump dosyası)

Kanka önce Windows Update kontrol et
2.adım aygıt sürücülerini güncelle yapılısları YouTube'da var
3.adım:
  1. Çalıştır iletişim kutusunu başlatmak için Windows Key + R tuşlarına basın. Sysdm. Cpl yazın ve Enter'a basın.
  2. Gelişmiş sekmesinde, Başlangıç ve Kurtarma altında, Ayarlar'a tıklayın
  3. Otomatik olarak yeniden başlat t seçeneğinin işaretini kaldırın.
  4. Hata ayıklama bilgilerini yaz bölümünde, açılır menüden Küçük bellek dökümü (256 KB) öğesini seçin.
  5. Küçük döküm dizininin %SystemRoot%\Minidump olarak ayarlandığından emin olun
  6. Tamam'a basın, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın
  7. Bunları yaptıktan sonra:
  8. Başlat menüsü arama çubuğuna CMD yazın, ardından Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  9. Komut İstemi başladığında, verifier yazın ve Enter'a basın.
  10. Sürücü Doğrulayıcı uygulama penceresi açılacaktır.
  11. Özel ayarlar oluştur (kod geliştiriciler için ) öğesini seçin ve İleri'ye tıklayın.
  12. Bir sonraki pencerede, Rastgele düşük kaynak simülasyonu ve DDI uyumluluğu denetimi dışındaki tüm seçenekleri listeden işaretleyin. İleri'ye tıklayın.
  13. Şimdi Bir listeden sürücü adlarını seç seçeneğine tıklayın ve İleri'ye tıklayın.
  14. sürücü listesinden, Microsoft Corporation tarafından sağlananlar dışındaki tüm sürücüleri seçin. Microsoft, tüm sürücüleri seçmemenizi ve sürücü Doğrulayıcı yardımcı programını çalıştırmamanızı önerir.
  15. Bitir'e tıklayın.

Yaptıktan sonra bilgisayar açıldığında "DRIVER VERIFIER DETECTED VIOLATION" mavi ekran hatasını almaya başladım.

Yaptıktan sonra bilgisayar açıldığında "DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION" mavi ekran hatasını almaya başladım.

Bilgisayarın açılır açılmaz mı oluyor eğer öyleyse yeniden başlat gelişmeleri yaz yardımcı olmaya calisacagim

Yaptıktan sonra bilgisayar açıldığında "DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION" mavi ekran hatasını almaya başladım.

Bu arada sürücüyü doğru kurduğuna emin misin?

Bilgisayarı açtığımda ASUS yazısı geçiyor ve hatayı alıyorum Windows ekranı gelmiyor yani.

Bur ekranın fotosunu gönderebilir misin?

Bilgisayarı açtığımda ASUS yazısı geçiyor ve hatayı alıyorum Windows ekranı gelmiyor yani.

Bur ekranın fotosunu gönderebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…