i7 6700HQ ve GTX 1060 laptop alınır mı?

Laptop 0 ise ve soğutması iyi ise işlemci ekran kartına sonuna kadar yetecektir. Oyun oynuyorsan eğer en önemli parça ekran kartıdır önemli olan işlemcinin onu besleyip besleyememesidir. 16GB ram ve SSD bulunması bence ayrı güzelliktedir tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Adam 1060 diyor sen 500 TL fazla fiyatla 1050 TI oneriyorsun.
Ayrica RAM 16 diyor. Bence ikinci eldir.
Konuyu doğru düzgün okumadan direk yazıyorsunuz. Nerede 1050TI olanı önermişim gösterebilir misiniz? 1050TI olanı önermedim, alıntı yaptığınız mesaj bu mesaja cevaptı:
Hocam o fiyatlarda şu an 1050 Ti'lı laptop zor bulunuyor sıfır?

şu 1060'lı önerinin linkini alabilir miyim rica etsem? Henüz cevap alamadım satıcıdan da

Aynı fiyata zaten 1060 bulamazsın. Abartı olarak yazmışlar. 1060 modellerin çoğu 8 bin lira üzerinde bulunuyor.
Evet ben de öyle biliyorum o yüzden şaşırdım.
Evet bende iyi bir işlemci olduğunu düşünüyorum Teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar peki söyle bir soru daha yöneltmek istiyorum size; bu işlemci çok ısınır mı? Yani alırsam eğer zaten soğutucu da alacağım.

Doğal olarak ısınır zaten HQ serisinin hepsi çok ısınıyor o konuda yapacak bir şey yok laptopun soğutması başarılıysa eğer bu konuda sıkıntı çekmezsin.

Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Satıcı ile konuştum. İlan eskiymiş kaldırmayı unutmuşlar. Buna benzer bir MSI varmış. Ama fiyatı 6200₺ yani bütçemi aşıyor maalesef. Başka ürünler bulacağız mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…