Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta içerisinde bir notebook alacağım. Sizce bu notebook'un işlemcisi yeterli mi? Bir arkadaşım çok güzel ama işlemcisi kötü dedi. Ben de size danışmak istedim. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Laptop 0 ise ve soğutması iyi ise işlemci ekran kartına sonuna kadar yetecektir. Oyun oynuyorsan eğer en önemli parça ekran kartıdır önemli olan işlemcinin onu besleyip besleyememesidir. 16GB ram ve SSD bulunması bence ayrı güzelliktedir tavsiye ederim.
Sıfır ise de fiyatı fazla. 6700hq ve 1060'lı bir laptoptan bahsediyoruz. Gidip bu laptopa 5500TL vermek çok büyük hata olur. İsterseniz size yaklaşık aynı fiyata 7700hq/8300h+1060 veya 8750h+1050ti bir laptop önerelim.
i5-5200U kullanıyorum, yapamadığım şey yok. i7-6700HQ'ya nasıl kötü diyebilmiş arkadaşınız, inanılır gibi değil. HQ ibaresi zaten yüksek performanslı işlemcilerin sonunda yazar.
i5-5200U kullanıyorum, yapamadığım şey yok. i7-6700HQ'ya nasıl kötü diyebilmiş arkadaşınız, inanılır gibi değil. HQ ibaresi zaten yüksek performanslı işlemcilerin sonunda yazar.
Doğal olarak ısınır zaten HQ serisinin hepsi çok ısınıyor o konuda yapacak bir şey yok laptopun soğutması başarılıysa eğer bu konuda sıkıntı çekmezsin.
Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Satıcı ile konuştum. İlan eskiymiş kaldırmayı unutmuşlar. Buna benzer bir MSI varmış. Ama fiyatı 6200₺ yani bütçemi aşıyor maalesef. Başka ürünler bulacağız mecbur