i7 6700HQ ve GTX 950M düşük FPS sorunu

yani tabi İşlemci Isınırsa Ekran Kartını Rahat besleyemez ve kullanım değeri düşer tabi diğer arkadaş benden daha bilgili gibi onun düşüncesinide merak ediyorum

Hocam lol oynarken banada oluyor aynı sorun, daha öncedende bu drop sorunu varmış genellikle 6-8.dakikalar arası oluyor ve bendede 1 dakikalığına drop yememe neden olup pcden cızırtı sesleri geliyor.Hatta geçmezse pc kapatıp açmakta kaldığımızda oluyor.Bu sorun lolden kaynaklıymış duyduğuma göre ilk başlarda fixlemişler gelen güncellemelerle fakat şimdide devam ediyormuş Lolün forumlarında öyle yazıyor.Aynı zamanda evet, pc sıcaklığından kaynaklıdır diğer oyunlardada varsa.

Hocam peki sende ısı değerleri kaç derecede.

Anladım hocam.Benim bilgisayarın parçaları daha yeni senelerde çıktı. Asıl trajikomik olan kısım bu

En son ne zaman bakım yaptırdınız? Eğer uzun bir süre geçtiyse bakım yaptırın, drop problemi ortadan kalkacaktır. Bu arada HQ işlemciler için çok abartılacak bir değer değil 90 derece.

En son ne zaman bakım yaptırdınız? Eğer uzun bir süre geçtiyse bakım yaptırın, drop problemi ortadan kalkacaktır. Bu arada HQ işlemciler için çok abartılacak bir değer değil 90 derece.
Sorun hala devam ediyor.Bakımları yapıldı ve termal macun sürüldü,fakat hala değişen birşey yok.

Sorun hala devam ediyor.Bakımları yapıldı ve termal macun sürüldü,fakat hala değişen birşey yok.
Dediğim gibi hocam,Riot'un kendisinin düzeltmesi gereken birşey.
Çoğu oyuncu bu durumdan şikayetçi durumda ve gelen güncellemelerden dolayı olduğunu söylüyorlar. Aynı sorun bendede var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…