i7-6700HQ ve GTX 960M Laptop ile Yayın Yapmak

Veyskap

Decapat
Yer
Mars
Daha fazla  
Meslek
Öğreniyorum
Elimde şu an ASUS'un N551VW laptopu var yakın zamanda yeni bir masaüstü sistem toplayacam işlemcisinde karar veremiyorum o da ayrı bir konu Ryzen 2600X mi i5 8600k mı kararsızım. Neyse benim asıl amacım şu o masaüstü sistemin yanında laptopu yayın bilgisayarı olarak kullanabilir miyim? Laptopun özellikleri şöyle:

• i7 6700 HQ
  • HM 170
  • GTX 960M
  • RAM 8GB 2133 MHZ
  • 1TB 5400RPM HDD
  • 256GB SSD
Toplayacağım sistem:
  • CPU; Ryzen5 2600X veya i5 8600k
  • Anakart; MSI Z370 tomahawk ve ya x470 tomahawk
  • GPU; Gigabyte G1 GTX 1060 6 GB
  • RAM; Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3200 MHz
  • Depolama; Toshiba P300 7200 RPM 1 TB HDD(Maalesef SSD'lik bütçem yok bu kurlarla.)
  • Kasa ve PSU; Cooler Master Masterbox Lite 5 600W PSU ile birlikte.
  • İşlemci Soğutucusu; Daha belli değil.

Sizce bu laptopı yayın için kullanabilir miyim yoksa 2000, 2500 lira arası satıp bütçeye mi eklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın için yetersiz hocam toplayacağın sistem daha iyi laptopu satacaksan o fiyata satma 2500-3000 arasında sat.

Yayın için yetersiz hocam toplayacağın sistem daha iyi laptopu satacaksan o fiyata satma 2500-3000 arasında sat.
Hocam şöyle ki bu pc yi çift pc olarak sadece yayının obsle twitche aktarımını sağlamak için kullanmayı düşünüyorum yani; Her türlü masaüstünü toplayacağım fakat oyunu masaüstün de oynarken yayını twitch e laptoptan aktarabilir miyim diye soruyorum

bende i5 8600k var ve video çekerken en ufak bir fps düşüşü bile görmedim ama doğru programları kullanırsan. [emoji3]

Video çekme bilgisayarı ve videodaki oyunu oynadığı bilgisayarı farklı olan kişiler var fakat yayında öyle birşey olurmu bilemiyorum.

Video çekme bilgisayarı ve videodaki oyunu oynadığı bilgisayarı farklı olan kişiler var fakat yayında öyle birşey olurmu bilemiyorum.
Hocam twitch üzerinden bir çok yayıncı elgato denen görüntü yakalama aygıtıyla iki pc arasında görüntü aktarımı yapıp bu şekilde yayın yapıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…