Kart nasıl boş olsun kardeşim. Slotta kart yoksa takabilirsin. Ama şimdi işlemcin 6700HQ nasıl oluyor. Kafamda bir sürü soru işareti var. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?
Kart nasıl boş olsun kardeşim. Slotta kart yoksa takabilirsin. Ama şimdi işlemcin 6700HQ nasıl oluyor. Kafamda bir sürü soru işareti var. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?
Şimdi işlemci kendi ekran kartını kullanıyor.(Intel HD Graphics 530)
Kendi kartı var mıydı önceden bilmiyorum.
Şimdi slotta kart var ama çıkışındaki girişe bir şey takılı değil takılı kart ne bilmiyorum morumsu pembemsi bir çıkışı var.
Resmini de atabilirim daha sonra.
Şimdi işlemci kendi ekran kartını kullanıyor.(Intel HD Graphics 530)
Kendi kartı var mıydı önceden bilmiyorum.
Şimdi slotta kart var ama çıkışındaki girişe bir şey takılı değil takılı kart ne bilmiyorum morumsu pembemsi bir çıkışı var.
Resmini de atabilirim daha sonra.
İşlemcin İ7 6700 büyük ihtimalle. İkinci soruna gelirsek ekran kartı takabilirsin. O dedigim paralel portu çıkarıp. Ama ekran kartı almadan önce Güç Kaynagına bir bak.
İşlemcin İ7 6700 büyük ihtimalle. İkinci soruna gelirsek ekran kartı takabilirsin. O dedigim paralel portu çıkarıp. Ama ekran kartı almadan önce Güç Kaynagına bir