A Alibkc13 Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar oynadıgım oyundan ötürü overclock yapmak istiyorum sizlerin bana yardımcı olacagını ve zarar görmeden bu işi bitirecegimi düşünüyorum. Özellikler şunlar; i7 6700K ( Corsair sıvı sogutma ) NVIDIA GeForce GTX 1060 Ti 6 GB. ASUS B150 Pro Gaming Aura. Corsair sogutmalı 24 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Merhaba arkadaşlar oynadıgım oyundan ötürü overclock yapmak istiyorum sizlerin bana yardımcı olacagını ve zarar görmeden bu işi bitirecegimi düşünüyorum. Özellikler şunlar; i7 6700K ( Corsair sıvı sogutma ) NVIDIA GeForce GTX 1060 Ti 6 GB. ASUS B150 Pro Gaming Aura. Corsair sogutmalı 24 GB RAM.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 25 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 25 Ekim 2021 #3 Z serisi ana kartsız nasıl olacak o?
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 25 Ekim 2021 #4 Captain J.Sparrow dedi: Z serisi ana kartsız nasıl olacak o? Genişletmek için tıkla... Doğrudur dikkat etmemişim
Captain J.Sparrow dedi: Z serisi ana kartsız nasıl olacak o? Genişletmek için tıkla... Doğrudur dikkat etmemişim