i7 6700K, GTX 1060 STRİX Sistem

Ekran kartınız zaten 100 fps alıcak bir kart değil ki ? o değerleri alması gayet normal. Psu ile fps bir alakası olmaz sistem bileşenlerine elektrik sağlar o kadar.
Öyle bir beklenti içerisinde değilim. Benim düşüncem sistemi çalıştıran powerın donanımlarıma yetiyor mu ? Araştırdığım sitelerde bu donanımlara güzel bir power olması gerektiğini gördüm. 750 W gücünde bir power var ama kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü aldığım kasanın içerisinde vardı ve bunu çok önermiyorlar. Psu ile fps artışı beklemiyorum ama eğer bendeki powerı değiştirsem daha iyi verim alabilir miyim ?

Emin olun donanımlara gücü yetmeseydi fps'den değil donanımlarınızdan kesinti yapardı.

Güç kaynağınız yetiyor emin olabilirsiniz. Yetmeseydi overclock yaparken falan belli olurdu fazla yük altına bindiğinde bilgisayarınız kapanırdı.

Fazlasıyla yeterli O.C yapıp voltajları uçursanız dahi, millet 550W kullanıyor. Yeni nesil bileşenler çokaz güç tüketiyor bu arada kasanızı değiştirmeniz cidden iyi olur çünki dandirik kalmış o sisteme

Ama istediğim performansı alamıyorum. GTX 970 ekran kartı olan biri bile benden çok daha iyi fps alıyor.

MSSA,FXXA gibi seçenekler 1080pde ancak GTX1070-1080 ile son ayardayken 60fps üzeri alınıyor bu ayarlar açıksa istediğiniz performansı alamayabilirsiniz bu yüzden kapatıp oynayın.

600W bir psu yeterli olurmuş.

Psu olarak High power ASTRO lite 750w 80+ gold öneririm gold sertifika ile verimli çalışır sistemin.

Kasa değiştirirseniz buna bakabilirsiniz Cooler Master Mastercase 5 parasının hakkını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…