i7 6700K & GTX 970 Sistem

Mertosko

Hectopat
Yer
İstanbul / Kartal
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Herkese iyi akşamlar. 30 Kasım günü nihayet sistemimi alacağım ve resimlerini atacağım. Uzun vadede Render işlerimi yapacak aynı zamanda Dota 2 ve CS GO tarzında oyunları oynatabilecek bir bilgisayar topladım. Bu kadar para vermişken inventus'dan almaya karar verdim. Eksik veya sıkıntılı bir parça varsa yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de buna benzer bir sistem toplamayı planlıyorum. Toplam ne kadar tuttu bu sistem?

Ben de böyle birşey topladım. Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yaptığı için tercih sebebim oldu. Soğutucu olarak sıvı soğutma ve monitör olarak IPS monitör ekledim. Senin sistemden daha performanslı ve daha uygun fiyatlı oldu sanırım. İstersen bir göz at:

İ5 6600K'nın işini göreceğini düşünüyorum. İşlemciyi i5 6600K yapıp, RAM'i tek slot 8 GB yapıp, ekran kartını R9 390X almanı öneririm. Şu anda 8 GB RAM yeterli, bir kaç sene sonra da aynı modelden bir RAM daha alıp 16 GB yaparsın. Ayrıca kalan parayla SSD'yi 240 GB yapabilirsiniz. Sinerjiden aynı sistemi daha ucuza toplayabilirsiniz ve gayet güvenilir bir sitedir.

Sinerjide 3 gündür 6700k yok maalesef yoksa sinerjiden de topladım. işin içinde render olduğu için Nvidia gtx970 ve 6700k istiyorum. Amd bildiğim kadarıyla render da başarısız.

Kasadan biraz kısarak ve işlemciyi 6600K yaparak r9 390x alabilirseniz arkadaşın dediği gibi gerçekten harika bir sistem olur. 6600K'yı o.c ederek yüksek ve güzel bir performansa ulaşabilirsiniz.

Kasadan biraz kısarak ve işlemciyi 6600K yaparak r9 390x alabilirseniz arkadaşın dediği gibi gerçekten harika bir sistem olur. 6600K'yı o.c ederek yüksek ve güzel bir performansa ulaşabilirsiniz.
tekrar söylüyorum ama, bu sistemin ilk amacı render olacak bu yüzden 6700k ve cuda çekirdeği destekli Nvidia istiyorum. Sadece oyun oynayacak olsam r9 düşünürüm ama dediğim gibi render öncelikli bir sistem.

İşlemciyi i5 tercih edip anakarttan kısarsan o bütçeye msi 980ti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…