Satılık I7 6700K GTX 970 tabanlı sistem

Abdullah ÖZAY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sizlerin sayesinde toplamış olduğum sistemi yine sizlerin yardımıyla satmayı düşünüyorum. Bayramdan sonra hayırlı bir işim var ve oyunkolik biri olduğum için eşim evde PC istemiyor.
Ben bu zamana kadar hiç elektronik eşya satımı yapmadığım için fiyatlar hakkında bir bilgim yok.
Sahibinden vs. gibi yerlere baktım ama bana oradaki fiyatlar yüksek geldi yani şahsen ben 2.el elektronik eşya alsam o fiyatları vermem. Bana öneriniz nedir toplu halde mi satışa sunmak yoksa parça parça mı satmalıyım?
Siteden takip ettiğim kadarıyla parça parça satışa sunmak daha kârlı sanırım.
Mevcut sistemim şu parçalardan oluşuyor:
  • I7 6700K
  • Asus Z170 Pro Gaming
  • MSI GTX970 Gaming 4G
  • High Power 850W +80 Gold Full Moduler
  • Kingston Hyperx Savage 2 x 8Gb DDR4 3000Mhz
  • Zalman Z11 Kasa
  • Deepcool Maestro 120T Sıvı soğutucu
  • Sandisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD
  • BenQ RL2455HM 24 inç 1ms Full HD LED Oyuncu monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum parça parça sattığın zaman eline biraz daha fazla para geçebilir, fakat hepsini satabilir misin? Orası meçhul. Ha ama pahalı ucuz kıyaslamasını bence fazla düşünme ikinci el piyasası nasıl gidiyorsa 5-10 TL aşağı yukarı bir fiyat biçmenizi tavsiye ederim.

EKIM 2015'te topladım PC'yi garantisi çok az bir süre kaldı.. kutuları çiftlik evime kaldırmıştım o zaman yer kaplamasın diye..
Kutusu duruyor desem yalan olur herhalde duruyorsada kutuluktan çıkmıştır depoda..
Yakınlardaysanız istediğiniz an buyrun gelin çayımı için Ekran kartını PC'nin üzerinde test edin coilwhine üfleme vs..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı