i7 6700K Hız Aşırtma Nasıl Yapılır?

Daha fazla  
i7 6700K işlemcime hız aşırtma yapmak istiyorum. MasterLiquid Lite 120 sıvı soğutma var, voltaj ve frekans önerebilir misiniz? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Voltaj ve frekans değerleri aynı işlemciler için bile farklılık gösterebilir. Kendine bir frekans belirle ardından 1.4-1.45V seviyelerini geçmeden yavaş yavaş voltaj arttırarak Prime95 testleri yap. Hedeflediğin frekansta stabil olan minimum voltaj değerini ayarla. Eğer 1.45V'u geçmeden stabilite sağlayamıyorsan hedeflediğin frekansı yavaş yavaş düşür.

Prime 95'de test yapıyorum fakat 4.00 GHZ üstüne çıkmıyor neden ? Frekans normalde 4.5 GHZ.

Burada laf ile anlattığımızda zor olur, XMP açıksa kapat sonra 1 video izleyerek yap bence.

Aslında basit sözel olarak, ben hayatımda hiç O.C. yapmamış insan 1 video izleyip yapmıştım.

Evet voltaj yükselttimde fark eden birşey yok aynı. Prime 95 testinde 4.5 GHZ çıkmıyor ama oyunlarda çıkıyor.
Arkadaşlar hız aşırtma yapıyorum, fakat GHZ prime 95'te sabit değil ama oyunlarda GHZ sabit. Bunu nasıl ayarlayabilirim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…