i7-6700K Intel Dahili GPU gözükmüyor

TolgAkaR

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
Intel i7-6700K işlemcim var. İşlencinin içindeki dahili GPU Intel grafik 530'u kullanmak istiyorum fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" yazıyor. Driverını kurmak istediğimde "mevcut cihaza yüklenebilecek bir sürücü buşunamadı. " hatası alıyorum. MSI Z170A Gaming M5 anakartım var. BIOS'tan mı devre dışı bıraktım bilmiyorum.

1.png

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    99 KB · Görüntüleme: 48
Anakarta bağlı halde mi şu an yoksa ekran kartına mı bağlı? Öncelikle dahili GPU'dan görüntü almak istiyorsanız BIOS üzerinden entegre grafik ayarını ayarlayıp Windows'a dönmeniz lazım. Eğer biraz daha iyi performans olsun diyorsanız 15.45 sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor.

1674234849425.png

Ekran kartına bağlı. Ana karta takınca kabloyu ekrana görüntü gelmiyor. BIOS tan bulamadım dediğiniz ayarı. MSİ bios var. Biraz daha detaylı tarif edebilir misiniz?

Ekran kartına bağlı. Anakarta takınca kabloyu ekrana görüntü gelmiyor. BIOS'tan bulamadım dediğiniz ayarı. MSI BIOS var. Biraz daha detaylı tarif edebilir misiniz?

Anakarta bağladıktan sonra BIOS kısmına geçebiliyorsanız fotoğraf atabilir misiniz? Uzun zamandır Masaüstü anakartıyla aram yokta. Görebilirsem ayarı yardımcı olurum. (Eğer öyle BIOS'a geçirmiyorsa o zaman ekran kartına takılı haldeyken BIOS'a girip oradan ayarlara bakalım daha sonra BIOS'u kapatıp kablo ile bağlantınızın yerini değiştirirsiniz.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı