mukerremsari Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Selam, Bir haftadır yeni imajı kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü başaramadım. Her defasında aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? EFI dosyam aşağıdadır. Sadece Skylake Config kullandım. EFI DOSYAM Donanım: ASUS Maximus VIII Ranger. i7 6700K. 16 GB DDR 4 3200 MHz Corsair Vengeance. R9 270X ekran kartı. ASUS Wi-Fi pce AC56 Wi-Fi kart. 480 GB SSD + 1.5 TB HDD depolama. Dosya Ekleri 20210423_192534.jpg 415,2 KB · Görüntüleme: 52
Selam, Bir haftadır yeni imajı kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü başaramadım. Her defasında aynı hatayı veriyor. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? EFI dosyam aşağıdadır. Sadece Skylake Config kullandım. EFI DOSYAM Donanım: ASUS Maximus VIII Ranger. i7 6700K. 16 GB DDR 4 3200 MHz Corsair Vengeance. R9 270X ekran kartı. ASUS Wi-Fi pce AC56 Wi-Fi kart. 480 GB SSD + 1.5 TB HDD depolama.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.026 Makaleler 63 Çözümler 170 23 Nisan 2021 #2 Drive bağlantınıza girilmiyor. BIOS ayarlarınız ne durumda?
mukerremsari Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 tristessehivernale dedi: Drive bağlantınıza girilmiyor. BIOS ayarlarınız ne durumda? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarım hep aynı ve daha önceki big sur sürümler sorunsuz çalışıyordu ve hatta başka bir forumdan aldığım sürümde sorunsuz çalışıyor..
tristessehivernale dedi: Drive bağlantınıza girilmiyor. BIOS ayarlarınız ne durumda? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarım hep aynı ve daha önceki big sur sürümler sorunsuz çalışıyordu ve hatta başka bir forumdan aldığım sürümde sorunsuz çalışıyor..
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 Genel EFI ile dene.
mukerremsari Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Genel EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten içindeki EFI dosyasını hiç degiştirmeden kullandım. Sadece uyumlu desktop Skylake Config'i seçtim
Yiğit Gençer dedi: Genel EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten içindeki EFI dosyasını hiç degiştirmeden kullandım. Sadece uyumlu desktop Skylake Config'i seçtim
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.026 Makaleler 63 Çözümler 170 24 Nisan 2021 #6 Tamam, zaten size EFI dosyası yerine atılan EFI'yi denemenizi söylemiş.
mukerremsari Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #7 tristessehivernale dedi: Tamam, zaten size EFI dosyası yerine atılan EFI'yi denemenizi söylemiş. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anladım o zaman. Yiğit Gençer dedi: Genel EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat yine aynı hatayı veriyor. Bu arada BIOS ayarlarım: Extreme Tweeker AI Overclocker Tuner > X.M.P. Extreme Tweeking > Enable Advanced Items System Agent (SA) Configuration > VT-d > Disable PCH Configuration > IOAPIC 24-119 > Disabled USB Configuration > Legacy USB Support > Auto USB Configuration > Keyboard and Mouse Simulation > Disabled APM Configuration > Power on by PCI - E/PCI > Disabled Execute Disable Bit > Enable CFG Lock > Disabled Boot Menu Fast Boot > Disabled Boot Logo Display > Disabled Secure Boot > OS Type > Other OS Above 4G decoding > Enable CSM > Disabled
tristessehivernale dedi: Tamam, zaten size EFI dosyası yerine atılan EFI'yi denemenizi söylemiş. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anladım o zaman. Yiğit Gençer dedi: Genel EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat yine aynı hatayı veriyor. Bu arada BIOS ayarlarım: Extreme Tweeker AI Overclocker Tuner > X.M.P. Extreme Tweeking > Enable Advanced Items System Agent (SA) Configuration > VT-d > Disable PCH Configuration > IOAPIC 24-119 > Disabled USB Configuration > Legacy USB Support > Auto USB Configuration > Keyboard and Mouse Simulation > Disabled APM Configuration > Power on by PCI - E/PCI > Disabled Execute Disable Bit > Enable CFG Lock > Disabled Boot Menu Fast Boot > Disabled Boot Logo Display > Disabled Secure Boot > OS Type > Other OS Above 4G decoding > Enable CSM > Disabled
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.026 Makaleler 63 Çözümler 170 24 Nisan 2021 #8 Genel EFI'yi atmadan önce EFI bölümündeki her şeyi temizlediniz mi?
mukerremsari Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #9 tristessehivernale dedi: Genel EFI'yi atmadan önce EFI bölümündeki her şeyi temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet komple dosyayı sildim ve yükledim.
tristessehivernale dedi: Genel EFI'yi atmadan önce EFI bölümündeki her şeyi temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet komple dosyayı sildim ve yükledim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.845 Makaleler 60 Çözümler 830 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #10 O GPU Big Sur sorun yaratır büyük olasık ile. Eski sürümler ile dene.