i7 6700K & Msi GTX 980 Ti ve MasterCase 5 Pro Sistem

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önceden toplamıştım sistemi fakat kasa olsun işlemci ve ekran kartı farklıydı lakin 6 ay önce bu olay. Dün bir çılgınlık yapıp kimsenin stok bulamadığı Mastercase Pro 5 kasayı Vatan Bilgisayarda görünce dayanamadım ve yaptım çılgınlığı.

Sistemim:

İnceleme video, resim ve test ister misiniz merak ettim ? Kurulum daha bugün bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasa cidden kaliteli çok güzel olmuş.

Hayırlı olsun, kasa cidden şık olmuş.
Ama 1080 alsanız daha iyi değil miydi 980 Ti yerine?

Son düzenleme:
1070 almalıydın.980 Ti'yi uyguna bulduysan bir şey diyemem ama yinede ne diyelim hayırlı olsun

980 Ti render da dah güçlü. Herkeste bir 10xx serisi takıntısı 150 fps alıyorsam 180 alacak fantezi render konusunda daha güçlü.

Hocam zaten CPU render'da 6700K zaten iyi iş görür, sistem tahminimce oyun için toplanmış gibi görünüyordu, o kadar profesyonel render düşünmedik bu yüzden 10xx serisi önerdik.

980 Ti render da dah güçlü. Herkeste bir 10xx serisi takıntısı 150 fps alıyorsam 180 alacak fantezi render konusunda daha güçlü.
Bana göre fazladan 2 GB VRAM bulunması, ayrıca mimarisinin daha yeni olması render olarak GTX 980ti'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, tabi doğru mu bilmem, bu benim kişisel düşüncem, kasa olarak düşüncelerim ise, kasa güzel, ancak ben olsaydım NZXT alırdım.

Hayırlı olsun, kasa yakışmış. Koltuğu da sisteme dahil sayıyorum. Koltuk hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Uzun süreli kullanım, terleme, yumuşaklık, ergonomi, malzeme kalitesi hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…