K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #11 Öcal Kerem Akyüz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9590 6600k'yı bile geçemiyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş biz zaten şaka yapıyordukmümkün değil geçemez zaten. Silinen üye dedi: Kasanın başında bir arkadaşın olacak sürekli sıvı nitrojen takviyesi yapması lazım. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacağını sanmam, sıvı nitrojeni sıcak nedeni ile buharlaştırır.
Öcal Kerem Akyüz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 9590 6600k'yı bile geçemiyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş biz zaten şaka yapıyordukmümkün değil geçemez zaten. Silinen üye dedi: Kasanın başında bir arkadaşın olacak sürekli sıvı nitrojen takviyesi yapması lazım. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacağını sanmam, sıvı nitrojeni sıcak nedeni ile buharlaştırır.
E Eden Dust Ziyaretçi 23 Ağustos 2016 #12 KralGS dedi: Kardeş biz zaten şaka yapıyordukmümkün değil geçemez zaten. İşe yarayacağını sanmam, sıvı nitrojeni sıcak nedeni ile buharlaştırır. Genişletmek için tıkla... Hahaha hocam ne güldüm cidden.
KralGS dedi: Kardeş biz zaten şaka yapıyordukmümkün değil geçemez zaten. İşe yarayacağını sanmam, sıvı nitrojeni sıcak nedeni ile buharlaştırır. Genişletmek için tıkla... Hahaha hocam ne güldüm cidden.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #13 Silinen üye dedi: Hahaha hocam ne güldüm cidden. Genişletmek için tıkla... Şu anda AMD Zen'in çok iyi olacağını düşünüyoruz, ama bir bakmışız daha kötü oluyormuş, yangın felan çıkıyor, okyanusu getirsen sönmez.
Silinen üye dedi: Hahaha hocam ne güldüm cidden. Genişletmek için tıkla... Şu anda AMD Zen'in çok iyi olacağını düşünüyoruz, ama bir bakmışız daha kötü oluyormuş, yangın felan çıkıyor, okyanusu getirsen sönmez.
Ö Öcal Kerem Akyüz Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 260 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2016 #14 AMD için özel custom soğutmalı kasalar çıkar ancak soğur.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #15 Öcal Kerem Akyüz dedi: AMD için özel custom soğutmalı kasalar çıkar ancak soğur. Genişletmek için tıkla... Öyle dedin de aklıma geldi, harbiden öyle kasalar var, Deep Cool Genome kasaları.
Öcal Kerem Akyüz dedi: AMD için özel custom soğutmalı kasalar çıkar ancak soğur. Genişletmek için tıkla... Öyle dedin de aklıma geldi, harbiden öyle kasalar var, Deep Cool Genome kasaları.