i7 6700K Sistem Önerisi

Msi gaming m3 ve krait alınmaz. Tom's hardware gibi sitelerin forumlarında araştırırsanız almazsınız zaten bu ikisini. M3, Msi gaming pro, pro carbon, Asus pro gaming, Gigabyte gaming K3 ve 3 e göre kötü bir model. Forumda memnun olmayıp değiştiren çok kişi var. Krait ise o.c için kötü bir model. Msi alacaksanız gaming pro, m5 modelleri, Asus alacaksanız asus pro gaming, maximus viii ranger modelleri Gigabyte alacaksanız gaming k3 , 3 veya 5 modellerini tercih edin. Araştırmakta fayda var msi firması ne kadar iyi bir firma olsa da m3 ve krait modelleri iyi değiller açıkçası.

Bütçe varsa imzamdaki sistemi tavsiye ederim ekran kartı hariç

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi şu duruma getirdim. Önerileriniz benim için çok önemli. Herkese çok teşekkür ederim verdikleri bilgilerden dolayı.

Ayrıca önerileriniz var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Son 08.04.2016.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

İşlemci soğutucunuzu sıvı soğutma alın derim. İşlemci soğutucu için bütçe belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim

Bir de siz bu sistemle sadece oyun mu oynayacaktınız yoksa kullanacağınız programlar var mıydı ?

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

İşlemci soğutucunuzu sıvı soğutma alın derim. İşlemci soğutucu için bütçe belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim

Sıvı soğutmalarının fiyatlarını pek bilmiyorum ama 200 tl civarı. Sistem ile oyun oynayacağım, aynı zamanda video çekeceğim, sonrasında video düzenlemesini yapacağım vs. . Ayrıca elektrik elektronik mühendisliği okuyorum, uzun vadede işime yaraması benim için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…