i7 6700K Sistem Toplama

Hocam eğer gezen biri iseniz o Laptop dan yeterince performans alırsınız ama ben daha çok FPS istiyorum ve gezmiyorum derseniz masaüstü bilgisayar almanızda fayda var. Intel Core i5 6600 + MSI GeForce GTX 960 veya alabilirseniz GTX 970 öneririm.

@Silinen üye Hocam ben genelde online oyunlar oynayan bir insanın örnek vermek gerekirse şu anda heroes of storm Guild wars2 vs takııyorum. Single oyunları uzun soluklu oynamam ortalama high da istediğim fps +45 yani amacım oyunlarda highda rahat edebileyim fakat uzun ömürlü bir oyun manyağı değilim web programcısıyım

@KomandoEmre42 Hocam daha çok FPS kastım benım high olarak +45 ortalama olarak alabilirsem genel olarak oyunlardan yeterli. Çok uzun soluklu single player oyunlar oynayan bir insan değilim fakat genel olarak oyunlardan o fps alabilirsem web programcısı olduğum için diğer işlemleri de i7 bir işlemciyle daha rahat yapabilirim yani hem iş hem oyun laptopu tarzı düşündüm? :/

@KomandoEmre42 o marka hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam bir kaç arkadaşa danıştım vestel tarzı türk markası hiç bulaşma pişman olursun vs dediler de şimdide sağ soldan kullanan arkadaş arıyorum =) sormak için

Hocam Technopat ekibi incelemeden önce 5 de 4 tavsiye edilmiyor 5 de 1 tavsiye ediliyor haldeydi. İncelemeler geldiğinde durum hemen hemen tersine döndü. Son zamanlarda forumda pek şikayet eden birileri yok. Özellikle kasanın plastik olması yüzünden dayanıksız olduğu falan söylenirken azaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…