Arkadaşlar belki binlerce böyle konu var ama benim hala kafamda sorular var Fiyatı ikisinin de neredeyse aynı ama çok kararsızım. Bilgisayarı nasıl kullanacağıma bağlı diyeceksiniz sanırım ama kendim cidden karar veremiyorum.
Bilgisayarı kullanış amaçlarım ve nasıl kullanırım;
Öyle aşırı bir oyuncu ve oyun bağımlısı değilim ama indirdiğim oyuna yüksek ayarda rahat oynamak isterim.
Yazılım ile uğraşıyorum bu dizüstü için bir sebep midir tam emin değilim.
Uzun tatillerde anı yaşamak için masaüstü alıp bilgisayarı götürmemek de var ama Ramazan'da sabahlarken kuzeninle oyun oynamak da var kararsızım.
Yaz tatilinde günde temiz 6-7 saat dizi izler, oyun oynarım.
Arada arkadaşıma gidip beraber dizüstü bilgisayarlardan oyun oynardık sanırım o huydan vazgeçmem gerekecek masaüstü bilgisayarda.
Bu bilgisayarın beni 3-4 yıl götürmesini isterim.
Genelde oynadığım ve oynamak istediğim oyunlar;
GTA5
CS:GO
Call of Duty serisi
Battlefield serisi
Just Cause 3
Assassin's Creed serisi
Kafama takılan sorular;
Biraz erken konuşuyorum ama bu sene liseye geçeceğim ve lisede yine aynı yerde olacağım sizce masaüstü alıp lise bitince dizüstüne mi dönsem ? Çünkü üniversitede zamanına göre sağlam bir bilgisayara ihtiyacım.
Öyle çok oyun bağımlısı değilim tabi istediğim oyunları da akıcı şekilde oynatsın isterim ama oyun kadar yazılımla da uğraşacağım.
Bu toplama bilgisayar;
Bu da dizüstü;
İkisi de neredeyse şu an için ($=3.02) 5.500 TL sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
O dizüstü sizin oynayacağınız oyunları rahatlıkla kaldıracaktır ama toplarsan çok daha yüksek oyunları da oynayabilirsin. Ben şahsen Ramazan'da kuzenimle sabahlamayı seçiyorum
Kardeşim kusura bakma cezalıydım yazamadım. Ama ben o dizüstü yerine aynı fiyata 2-3 kat daha iyi performans veren masaüstü toplanabileceğini anladım ve eğer çok gerekli değilse iş için filan sana da masaüstü öneririm.