İ7 6700K Sistem vs İ7 4790 Sistem

Yapabilirim ancak ben şimdi beni idare edecek bir kart alıp daha sonra pascal mimari ekran kartlarına yönelmek istiyorum.

Uzun müddet kullanırsın i5-6600K'yı . Oyunlarda önemli olan işlemci değil ekran kartıdır. Oyun performansını ekran kartı sağlar, diğer bileşenler ona yardımcı olur. O yüzden eğer amacın daha çok oyun ise daha iyi bir işlemci yerine işlemciden kısıp daha iyi bir ekran kartı almalısın.

Düşüncene saygı duyuyorum. 980 ti + diğer bileşenler ile en fazla 400-450 w güç tüketeceğinden 650 w psu fazlasıyla yeterli oluyor.
Güç tüketimi olarak şöyle bir örnek vereyim.
GTX 780 ti 250 w güç tüketiyor, GTX 980 185 w güç tüketiyor. arada 65 w fark olmasına karşın 980 çok daha performanslı bir kart.
AMD HD 6970 312 w güç tüketiyor, R9 270 150 w güç tüketiyor. Arada 150 w gibi çok büyük bir fark olamasına karşın R9 270 daha performanslı bir kart.

Yeni teknoloji her zaman daha fazla performans sağlar ve daha az güç gerektirir.

Sana tavsiyem bu sistemi Sinerji.gen.tr den al en az 250-300 TL ucuza alırsın hemde çok hızlı gönderim yapıyorlar. DDR4 Tavsiyem.

Açıkçası konuyu çok fazla dağıtmak istemiyorum ama birkaç benchmarka bakarsan 780Ti'la 980 arasına 5-6 duruma göre 10 FPS olduğunu görebilirsin. Bu ''çok'' daha fazla peformans demek değil. En azından çok yeni oyunlar hariç konuşayım. Ben daha çok bir GTX760 vs 970-980 için konuşmuştum.

Yurt dışından almayacaksan bu sistemi alabilirsin bu sitede istediğin ekran kartını bulamadım farklı bir yerden alırsan yine öbür sitelerden daha hesaplı olacağını tahmin ediyorum 3380 TL civarı tutuyor. İstediğin RAM çeşidi yoktu bunlarda gayet iyidir hatta senin istediklerinde daha hızlıdır.

Sana tavsiyem bu sistemi Sinerji.gen.tr den al en az 250-300 TL ucuza alırsın hemde çok hızlı gönderim yapıyorlar. DDR4 Tavsiyem.
Vovv bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. Ancak benim anlamadığım 3 taksit +6 taksit banka tarafindan eklenecektir diyor. Bunu nasıl halledeceğiz.

Hocam benim düşüncem şu. Ben şimdi beni idare edecek olan r9 380 kullanmayı nvidia veya amdnin yeni çıkarttığı kartlardan da en iyi performans veren orta-üst seviye bir ekran kartı almak. İşlemciyi bu yüzden yüksek tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…