| Z170A TOMAHAWK AC | Z170A GAMING M3 | Z170A MPOWER GAMING TITANIUM | |
| Dahili Wi-Fi | |||
| O.C Performansı | |||
| Fiziksel dayanıklılık(ömür) | |||
| CrossFireX | |||
| SLI | |||
| Ses | |||
| Ethernet(Lan) | |||
| USB 3.1 (Gen2) | |||
| PCI | 2x | 3x | |
| PCI-E x16 | 2x | 2x | |
| PCI-E x1 | 3x(2x sayılır) | |
Hızlı bir bakış atınca göze çarpan farklar bunlar. Ne kadar ekmek o kadar köfte.[TBODY] [/TBODY]
=1
=0,5 Z170A TOMAHAWK AC Z170A GAMING M3 Z170A
MPOWER GAMING TITANIUMDahili Wi-Fi O.C Performansı Fiziksel dayanıklılık(ömür) CrossFireX (2x) (2x) (2x & 3x) SLI (2x) Ses Ethernet(Lan) USB 3.1 (Gen2) (2x Tip-A) (2x Tip-A) (1x Tip-A & 1x Tip-C) PCI 2x 3x PCI-E x16 2x 2x 3x PCI-E x1 3x(2x sayılır) 2x 3x(2x ucu açık) & (1x kapalı + 1x açık sayılır)
Görsellik açısından ekran kartını Asus alıyorsan anakartıda Asus almanı tavsiye ederim. Şuan 6700k ile kendi sistemimde kullandığım 'Asus Rog Maximus VIII Hero' anakartımdan fazlasıyla memnunum. Sadece genelde MSI anakartlarda olan 'Oto OC' modu bunda yok. Ama kişisel kullanımda zenginlik açısında çok çok iyi. Fiyatı 1100 TL civarı. Anakartına ayırdığın bütçeni belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca o kasa ve güç kaynağını önermem.
Aslında ne kadar mantıklı gelir bilmem ama kasayı 2. el olarak alman, güç kaynağını daha kaliteli alabilmene devasa yol açar. Hak verirsin ki boş kasanın yazılımsal bir mantığı yok. O yüzden riski de yok. Ben Corsair 780T kasayı 500 TL ye satanlar bile var. Bir düşün derim.
Hocam bu kadar özeniyorsanız mutlaka i7 7700k'yı beklemenizi öneririm. Ocak ayı içinde çıkması bekleniyor.
MSI Gaming M5 ile 6700K kullanıyorum. En fazla 5.0 GHz'yi gördüm.
Onun dışında 4.8 GHz'de stabil çalışıyor.
Tavsiye ederim.
Ooo... MPower varken...M5 bütçemi biraz aşıyor doğrusu. Anakart için 650TL civarı RAM için ise 450TL civarı birbütçem var. MPower'ın kampanyası RAM ile birlikte 1.100TL'ye geliyor ki tam cebimdeki paraya denk. M3 veya Tomahawk alırsamda yine aynı fiyatta kalıyorum. RAM'ler dahil. O yüzden bu 3 seçenek dışına pek çıkabileceğimi düşünmüyorum