SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Ağustos 2016 #11 aercan001 dedi: ben noctis aldım dün elime ulaştı çok memnunum tasarım açısından ziyadesiyle mutlu etti hem sağlam da duruyor şimdilik bir sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Yok Noctis' e lafın yok ama S ve H serilerinde kalite düşüşü gözlemlenebiliyor. D:
aercan001 dedi: ben noctis aldım dün elime ulaştı çok memnunum tasarım açısından ziyadesiyle mutlu etti hem sağlam da duruyor şimdilik bir sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Yok Noctis' e lafın yok ama S ve H serilerinde kalite düşüşü gözlemlenebiliyor. D:
aercan001 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #12 orhunakture dedi: Sıvı soğutma 280mm olduğu için ona uygun bir kasa arıyorum. Mastercase Pro 5' in üst kısmı 280mm destekliyor mu? Nereden ve ne kadara aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 540 TL corexalpha dan aldım
orhunakture dedi: Sıvı soğutma 280mm olduğu için ona uygun bir kasa arıyorum. Mastercase Pro 5' in üst kısmı 280mm destekliyor mu? Nereden ve ne kadara aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 540 TL corexalpha dan aldım
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Ağustos 2016 #13 aercan001 dedi: 540 TL corexalpha dan aldım Genişletmek için tıkla... CM Mastercase Pro 5' in üst kısmı sadece 240mm e kadar desteklemekte. Ama önü 280mm destekliyor. Yani alırsanız öne takabilirsiniz. (Bizzat kullanıyorum)
aercan001 dedi: 540 TL corexalpha dan aldım Genişletmek için tıkla... CM Mastercase Pro 5' in üst kısmı sadece 240mm e kadar desteklemekte. Ama önü 280mm destekliyor. Yani alırsanız öne takabilirsiniz. (Bizzat kullanıyorum)
aercan001 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #14 SideWinder dedi: Yok Noctis' e lafın yok ama S ve H serilerinde kalite düşüşü gözlemlenebiliyor. D: Genişletmek için tıkla... evet doğrudur. Noctis in özellikle bir gösterişi de var. yani ben oyuncu bilgisayarım diyor ışıklandırma keskin hatlar VS.
SideWinder dedi: Yok Noctis' e lafın yok ama S ve H serilerinde kalite düşüşü gözlemlenebiliyor. D: Genişletmek için tıkla... evet doğrudur. Noctis in özellikle bir gösterişi de var. yani ben oyuncu bilgisayarım diyor ışıklandırma keskin hatlar VS.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Ağustos 2016 #15 aercan001 dedi: evet doğrudur. Noctis in özellikle bir gösterişi de var. yani ben oyuncu bilgisayarım diyor ışıklandırma keskin hatlar VS. Genişletmek için tıkla... Aynen.
aercan001 dedi: evet doğrudur. Noctis in özellikle bir gösterişi de var. yani ben oyuncu bilgisayarım diyor ışıklandırma keskin hatlar VS. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #16 NZXT S530 - S Serisi - Kasa - Tüm Ürünler Bilmiyorum, kullanmadım. Ama izledigim bir videoda kullanildigi gordum ve guzel isiklandirma yapildiginda gayet şık bir goruntusu var. Biliyorum kasa aslinda goruntuye gore karsilastirilmamasi gerekir.
NZXT S530 - S Serisi - Kasa - Tüm Ürünler Bilmiyorum, kullanmadım. Ama izledigim bir videoda kullanildigi gordum ve guzel isiklandirma yapildiginda gayet şık bir goruntusu var. Biliyorum kasa aslinda goruntuye gore karsilastirilmamasi gerekir.