İ7 6700K Tabanlı Sistem Toplama

Macolli

Hectopat
Daha fazla  
Sitenin sistem tavsiyesi güncellemelerinden bakarak bir sistem seçtim şimdilik biraz yüksek maliyetli bir şey oldu sizden ricam bu sistem üzerinden önerileriniz var mı? Ve biraz da bu sistemde nereden kısarak performansı çok düşürmeden kullanabilirim?

• Anakart: MSI Z170A GAMING M5
  • İşlemci: Intel Core İ7-6700K
  • Ekran Kartı: ASUS R9 390X DCU III 8 GB (?)
  • Bellek: 16 GB HyperX Fury Black Kit 2400 MHz CL15
  • Depolama: Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
  • SSD: Samsung 250GB 850 EVO M.2 (Aklımda düşürmek vardı.)
  • Kasa: Cooler Master MasterCase 5
  • Güç Kaynağı: Cooler Master G750M 80PLUS 750W
  • Soğutma: SilverStone Tundra Serisi TD-02

Not: Kasa, Güç Kaynağı ve Soğutma seçenekleri üstünde biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3-4 gün önce çok yakın bir sistem topladım.
Kasa ve güç kaynağını Xigmatek Talon (750w 80+ silver) olarak seçmiştim fiyatı 650 lira civarı. Sizin seçiminizle arasında 300 lira gibi bir fark oluşuyor.
16gb bellek iş gereği ile çok acil değil ise 8gb ve daha yüksek mhz değerli bellek seçilebilir hem ddr4'ün tadını çıkartmış oluruz İleri dönemlerde bir 8gb takviye ile 16gb'a yükseltilebilir.
Ayrıca m5'in tüm teknik detaylarını kullanmayacaksanız M3 seçimi de mantıklı olabilir.
Tüm bu önerilerimi değerlendirebilirsiniz.
Ayrıca sistemi ne amaçlı kullanacağınızı ve bütçenizi belirtirseniz eminim çok daha faydalı öneriler alabilirsiniz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…