Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir sistem toplayacağım sistem ekran kartsız olacak sistemde şu parçaları kullanacağım;
İntel Core İ7 6700K
Msı H110M Pro-VD
Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz RAM
Aerocool Aero 800
Aerocool Kcas 600W
Samsung 750 Evo 250 GB SSD
Seagate 1 TB 7200 RPM HDD
CoolerMaster Hyper 212 Evo Soğutucu
Arkadaşlar bütçe en fazla 3000 olduğu için kaliteli bir Z170 anakart alamıyorum ekran kartıyla beraber alacağım ya da SLI yapacağım zaman alacağım bu arada alacağım kart MSI GTX 1070 Gaming 8G yardımlarınızı bekliyorum.
Z serisi anakart alamıyorsan işlemci ile overclock yapamayacaksın demektir.Bu yüzden ''K''serisi overclock yapılabilen işlemciye para vermen doğru değil. Düz i7 6700 almalısın.
Z serisi anakart alamıyorsan işlemci ile overclock yapamayacaksın demektir.Bu yüzden ''K''serisi overclock yapılabilen işlemciye para vermen doğru değil. Düz i7 6700 almalısın.
Anakartı sli yapacağım zaman alacağımı sistemin altındaki nottan görebilirsin.İşlemci güçlü olması benim için iyi O.C yapmak için erken soğutucu günlük kullanım için yeterli bence işlemciyi erkenden ömrünü kısaltmak istemiyorum belki ilerde render işleriyle uğraşabilirim.
Alacağım zaman hemen O.C yapmayacağım için Z170 gereksiz eğer anakartı Z170 alırsam ekran kartını düşürmek zorundayım İ7 6700K ile İ7 6700 arasında 120 TL fark olduğu için gerek yok.