AtakanD. Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 855 Makaleler 3 Yer Antalya 14 Haziran 2017 #21 Raxzor dedi: 1000 lira düşünüyorum teklifiniz varsa buyrun tabiki. Genişletmek için tıkla... Monitörü ne kadar kullandınız ve bir sorunu var mı? Birde nerede oturuyordunuz?
Raxzor dedi: 1000 lira düşünüyorum teklifiniz varsa buyrun tabiki. Genişletmek için tıkla... Monitörü ne kadar kullandınız ve bir sorunu var mı? Birde nerede oturuyordunuz?
Raxzor Megapat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 14 Haziran 2017 #22 AtakanD. dedi: Monitörü ne kadar kullandınız ve bir sorunu var mı? Birde nerede oturuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Tekirdağ/Süleymanpaşa'da oturuyorum, monitorü 6 ay kullandım hiç sorunu yok ölü pixel vb. problemleri bulunmamakta kutusu dahil herşeyi duruyor.
AtakanD. dedi: Monitörü ne kadar kullandınız ve bir sorunu var mı? Birde nerede oturuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Tekirdağ/Süleymanpaşa'da oturuyorum, monitorü 6 ay kullandım hiç sorunu yok ölü pixel vb. problemleri bulunmamakta kutusu dahil herşeyi duruyor.
AtakanD. Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 855 Makaleler 3 Yer Antalya 14 Haziran 2017 #23 Raxzor dedi: Tekirdağ/Süleymanpaşa'da oturuyorum, monitorü 6 ay kullandım hiç sorunu yok ölü pixel vb. problemleri bulunmamakta kutusu dahil herşeyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım satılırsa bir kart alıp üstüne kalan olursa değerlendireceğim bu monitörü.
Raxzor dedi: Tekirdağ/Süleymanpaşa'da oturuyorum, monitorü 6 ay kullandım hiç sorunu yok ölü pixel vb. problemleri bulunmamakta kutusu dahil herşeyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım satılırsa bir kart alıp üstüne kalan olursa değerlendireceğim bu monitörü.
Raxzor Megapat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 14 Haziran 2017 #24 AtakanD. dedi: Ekran kartım satılırsa bir kart alıp üstüne kalan olursa değerlendireceğim bu monitörü. Genişletmek için tıkla... Telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.
AtakanD. dedi: Ekran kartım satılırsa bir kart alıp üstüne kalan olursa değerlendireceğim bu monitörü. Genişletmek için tıkla... Telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.
Serkan37 Hectopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #25 Kasa ve ekran kartının tekli olarak fiyatları nedir acaba?
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 15 Haziran 2017 #26 Beyaz kablo seti elime sağ salim ulaştı. Konu sahibi arkadaşımız gayet güzel paketlemiş.
Raxzor Megapat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 15 Haziran 2017 #27 Serkan37 dedi: Kasa ve ekran kartının tekli olarak fiyatları nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kasa 600, Ekran Kartı 850 efendim, teklifiniz varsa buyrun. Son düzenleme: 15 Haziran 2017
Serkan37 dedi: Kasa ve ekran kartının tekli olarak fiyatları nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kasa 600, Ekran Kartı 850 efendim, teklifiniz varsa buyrun.
Serkan37 Hectopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #28 Raxzor dedi: Kasa 600, Ekran Kartı 850 efendim, teklifiniz varsa buyrun. Genişletmek için tıkla... Fatura ve garantisi ne durumda acaba? Ayrıca fiyat olarak şuanlık bütçem 750TL. Sizin fiyatınız son olarak nedir acaba? - Facebook felan varsa oradan daha rahat konuşabiliriz hocam. Son düzenleme: 16 Haziran 2017
Raxzor dedi: Kasa 600, Ekran Kartı 850 efendim, teklifiniz varsa buyrun. Genişletmek için tıkla... Fatura ve garantisi ne durumda acaba? Ayrıca fiyat olarak şuanlık bütçem 750TL. Sizin fiyatınız son olarak nedir acaba? - Facebook felan varsa oradan daha rahat konuşabiliriz hocam.
Raxzor Megapat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 16 Haziran 2017 #29 Serkan37 dedi: Fatura ve garantisi ne durumda acaba? Ayrıca fiyat olarak şuanlık bütçem 750TL. Sizin fiyatınız son olarak nedir acaba? - Facebook felan varsa oradan daha rahat konuşabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz efendim fiyatı anlaşırız.
Serkan37 dedi: Fatura ve garantisi ne durumda acaba? Ayrıca fiyat olarak şuanlık bütçem 750TL. Sizin fiyatınız son olarak nedir acaba? - Facebook felan varsa oradan daha rahat konuşabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz efendim fiyatı anlaşırız.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #30 HDD için ne kadar düşünüyorsunuz?