i7 6700K ve GTX 1060 sistem toplama

Eren C.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni bir gaming bilgisayar toplamaya karar verdim ve listede tercih ettiğim ürünler var fakat birbiri ile uyumsuz olan bileşenler var mı ilk önce merak ettiğim nokta budur. Max. 6 bin liralık bir sistem için olabildiğince üst model bileşenler tercih etmeye çalıştım. Daha sonradan modifikasyon yapmaya gücüm yetmeyeceğinden bir sefer alıp en iyisini almak istedim. Geçen yıllarda dokunacağım tek bileşen ekran kartı olabilir. Onun dışında listede seçtigim ekran kartının 6 GB versiyonunu alacağım sadece markette bulamadığım için bunu seçtim temsili olsun diye. Sizden istediğim yardım değiştirmem gereken veya daha iyi olacağını düşündüğünüz bileşenler varsa ve birbiri ile sorunlu bir temas olacak bileşen var mı öğrenmek isterim. Yardımınız için teşekkürler..

Şuanda FullHD bir monitör kullanıyorsan sistemin gayet güzel olmuş. Fakat şunuda belirteyim, o kadar güçlü bir anakart işlemci soğutucu kombinasyonu seçmişsin ki hani GTX1070 veya GTX1080 olsaydı tadından yetmezdi dedirtiyor.
Elinde FullHD 60HZ veya FullHD 144Hz bir monitör varsa bu ekran kartı seni 2-3 sene götürür. Bu yılların ardından 2k veya zamanına göre 4k 144Hz bir monitör alıp o anki GTX 1x70 serisinden bir ekran kartı aldığında mis gibi sistem toplamış olursun.
İleriye dönük sağlam bir sistem olmuş yani, ellerine sağlık, hayırlı olsun

5645 TL'ye böyle sistem mi olur? Vatan Bilgisayar'ın nasıl kazıkladığını görmüş olduk. Bu sistemi alanın aklından şüphe ederim. 1 yıl kullanıp ekran kartını değiştirmek zorunda kalır. 3 GB gibi çağ dışı bir VRAM. Kalan 600 TL'ye de yoksa güzel bir monitör alırsınız:

Son düzenleme:
5600 TL'ye böyle bir sistem yapabilirsin. Sadece kasaya uygun daha iyi kaliteli sıvı soğutma alman öneriyorum.

Bir de 480 GB olan başka kaliteli SSD seçin en az 490 Mbs yazma ve okuma hızı olan bilindik marka SSD'lerden seçin.

Dosya Ekleri

• 5500 5600 TL Monitörsüz Youtuber sistem.png
    39 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…