i7-6700K ve GTX 1070 Düşük Performans

• Konuyu başlatan n4me
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 541

n4me

Hectopat
Daha fazla  
Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8MB
MSI Z170A GAMING PRO CARBON Intel Z170 3600MHz(O.C. ) DDR4 ATX Anakart
Kingston DDR4 16 GB(2x8) HyperX Fury Black 2400MHz RAM (HX424C15FBK2/16)
MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8G 8 GB GDDR5 256Bit VR Ready Grafik Kartı
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
Crucial MX200 250GB 555-500MB/s SSD (CT250MX200SSD1)
Dark AquaForce W240 Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi

Arkadaşlar benim sistemim bu şekilde, 2016 yılında toplamıştım. ilk zamanlar FPS çok iyidi ama şu an resmen çöp, FPS 80-90 olmuş durumda. Bütün ayarlar Low'da 144 Hz ASUS monitörüm var. Sıkıntım nedir acaba?

Boş arazide kimsenin olmadığı yerde bu şekilde fps veriyor sıcaklık ve diğer bilgilerim bu şekilde ama biraz daha yoğun yerlerde fps bir anda 4 bile olabiliyor, pcden soğudum gerçekten ilk aldığım zamanlar dedim artık oyunları rahat bir şekilde oynayabilirim, ama bakıyorum ki yine oynayamıyorum.
1.jpg

Bence net olarak sorunun termal macun yenilemesi. Soğutma tam olarak sağlanamıyor. Birde format atarsan sisteme eski gücüne yine yaklaşacağını göreceksin. Sağlam 50 tl altına düşmeden macun al.

Boş arazide kimsenin olmadığı yerde bu şekilde fps veriyor sıcaklık ve diğer bilgilerim bu şekilde ama biraz daha yoğun yerlerde fps bir anda 4 bile olabiliyor, pcden soğudum gerçekten ilk aldığım zamanlar dedim artık oyunları rahat bir şekilde oynayabilirim, ama bakıyorum ki yine oynayamıyorum.
Eki Görüntüle 452525
Windows güç ayarlarından performans modunu seçiniz, nvidia denetim masasından 3d ayarların yönetilmesi bölümünde güç ile ilgili bir seçenek olması lazım onu maksimum performansı tercih et yapınız ve bilgisayara res atıp bi oyunlardaki fpsnize bakınız. Bunları yaptıktan sonra eğer düzelmesse furmark indirip gpu stress yapınız ve yarım saat sonundaki sıcaklık değerlerini ve genel olarak test boyunca ekran kartınızın yüzde kaç güçle çalıştığını söyleyiniz. Furmak ayarlarını kendi monitör çözünürlüğünüzde ve 8x msaa ile yapınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı