i7 6700K ve GTX 980 Ti Sistem Toplama

Yüksel53

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB İşlemci
  • Crucial 500 GB MX200 SSD 555500 MBs
  • Kingston HyperX Fury Black 32GB(8x4) 2666MHz DDR4 Ram
  • MSI 980 Ti GAMING 6G 384 Bit GDDR5
  • MSI Z170A GAMING M7
  • Seagate Barracuda 3.5 2TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Bu sisteme pencereli kasa olan Cooler Master Mastercase Pro 5 Usb3.0 X 2 Midtower modüler kasayı eklemek istiyorum. Sıvı soğutması ve güç power ne olmalı ? Boyutları ve modelini yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 1 yıl önceden geliyorsunuz? Hangi çözünürlükte oynamayı düşünüyorsunuz?

Arkadaş tahminimce kendi sisteminin kasa&psu&soğutmasını güncelliyor. Zamanında daha iyi GPU almak için kasa fiyatından kısmış olması muhtemel Ben öyle yapıyorum yeni sistem toplarken genelde

Öncelikle alacağınız bileşenler için bütçeniz nedir? Sisteminiz elinizde var mı?

Eğer bu sistemi henüz almadıysanız bütçenizi belirtin yardımcı olalım.

9000 Tl lik Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum Daha Almadım Söylediğim Gibi Cevap Bekliyorum Sadece.

Böyle bir sistem daha iyi olacaktır. Malumunuz 980ti eskidi artık, ryzen işlemciler de çok daha güçlü.

Ram-Anakart uyumunu kontrol ettiniz inşallah.
Açıkçası ram ile anakartın ddr/mhz dışında bir uyumluluk gerektirdiğini bilmiyordum, tam olarak neyi kastettiniz acaba? Bilgilenmek için soruyorum.
Not: youtube'da k7 anakarta kurulmuş sistemde var bu rgb ram'ler, k3te bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…